Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care zi din saptamana este ziua ta norocoasa

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... care zi din saptamana este ziua ta norocoasaBerbec: Ziua care iti ofera cele mai multe oportunitati de a creste din punct de vedere profesional si favorizeaza acumularea de cunostinte este marti.
 
Taur: Ziua de vineri iti este favorabila pentru problemele in care te-ai bagat, fie ca e vorba de noroc sau doar de capacitatea ta de a gasi repede solutii, aceasta este ziua cand toate isi gasesc raspunsul.
 
Gemeni: Miercuri este ziua de echilbru, in care poti lua cele mai bune decizii, poti face cele mai prielnice alegeri si poti castiga increderea dorita.
 
Rac: Luni este ziua care tie personal iti ofera acea motivare pentru a duce orice plan ai avea la capat, este totodata ziua cand poti face mutari importante din punct de vedere profesional, de exemplu : daca vrei o marire de salariu.
 
Leu: Duminica este ziua in care tu te poti regasi, ziua cand iti poti face o strategie excelenta pentu a-ti duce cu succes planurile la capat, este totodata o zi potrivita pentru impacare si iertare.
 
Fecioara: Miercuri este ziua in care pentu tine se pot intampla cele mai multe schimbari, fie ca e vorba de o despartire, de o promovare sau castigul de bani.
 
Balanta: Vineri este ziua cand tu poti sa iti intorci planurile la 360 de grade si in acelasi timp sa impaci pe toata lumea pe care ai suparat-o in timpul saptamanii si sa fii iertat.
 
Scorpion: Marti este o zi favorabila pentru alegerile sentimentale, este ziua in care au loc cele mai profunde schimbari ale emotiilor tale.
 
Sagetator: Joi este ziua ta norocoasa, daca ai probleme, ziua aceasta le rezolva pe toate, fie ca e vorba de probleme financiare sau amoroase.
 
Capricorn : Sambata este ziua pentru aplanat conflicte, cand poti transforma nimicul in profit.
 
Varsator : Luni este ca o zi de viziune pentru tine, in aceasta zi poti sa gasesti cele mai inspirante motive pentru planuri si idei ingenioase.
 
Pesti : Joi este ziua care mereu va reusi sa iti aduca zambetul pe buze indiferent cat de greu a fost restul saptamanii.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu