Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este locul ce trebuie sa il vezi macar odata in viata

Spune-mi ce zodie este ca sa iti spun ... care este locul ce trebuie sa il vezi macar odata in viataBerbec: Regiunea italiana Toscana este locul in care te vei simti ca si cum ar fi o a doua casa din care nu ai plecat, aici niciodata nu te vei simti ca o straina ci ca si cum ai face parte din familie.
 
Taur: Grecia este locul care iti va reinvia sufletul, aici vei uita pur si simplu ce inseamna sa fii trista iar zambetul va deveni un prieten cu care te vei intalni zilnic.
 
Gemeni: Hallstat este o regiune pitoreasca din Austria, un loc parca rupt dintr-un basm in care ai impresia ca totul este posibil si ca nimic nu te poate pune la pamant.
 
Rac: Venetia, locul in care iubirea parca isi are locul de nastere, zona in care Casanova a cucerit zeci si zeci de inim; locul in care inima ta va invata sa iubeasca din nou.
 
Leu: Madrid te va surpinde, va scoate la iveala partea plina de viata a personalitatii tale, iti va ispiti curiozitatea la maxim si te va determina sa vrei mai mult de la tine.
 
Fecioara: Cornwall este o zona din Anglia ce te va ajuta sa te vindeci sufleteste, aici vei gasi acea sursa de liniste ce va grabi procesul prin care te vei regasi.
 
Balanta: Barcelona va fi primul loc care te va face sa ii duci dorul, ceea ce este greu de obtinut de la tine, va fi ca o oaza in care vei putea face tot ce poftesti si trai tot ce iti doresti fara sa te simti legat.
 
Scorpion: Parisul va fi locul care te va face sa plutesti si iti va oferi amintiri incredibile si memorabile pentru o viata.
 
Sagetator: Florenta, un oras plin de istorie ce se ascunde in Italia, va aduce imagini arhitecturale superbe si bijuterii ce iti vor fura ochii.
 
Capricorn : Praga, este un loc plin de viata, cu o libertate pe care nu credeai ca o poti intalni; iti va deschide ochii cu privire la ce poate sau ce nu poate fi important in viata ta.
 
Varsator : Amsterdam, desi are o reputatie ca fiind orasul « obraznic », este un loc care te va face sa privesti viata fara prejudecati si totodata este locul in care vei regasi o persoana pe care nu credeai ca va fi posibil sa o mai revezi.
 
Pesti : Londra, este propice pentru tine din punct de vedere profesional, vei lega multe relatii foarte profitabile aici si vei invata sa devii independenta si sa nu-ti pese ce gandesc ceilalti atat timp cat tu stii ce conteaza.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu