Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… cum sa reactionezi intr-o discutie cu o persoana dificila

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cum sa reactionezi intr-o discutie cu o persoana dificilaBerbec: Nu ridica tonalitatea indiferent care sunt cuvintele nepotrivite sau iritante care sunt aruncate spre tine. Fii persoana mai buna si mai matura si raspunde inapoi cu argumente diplomate.
 
Taur: Nu sari la atac cand persoana este in culmea nervilor deoarece il vei provoca, iar o persoana cu nervii intinsi la maxim poate reactiona foarte violent. Daca continua sa tipe atunci solutia este ignoranta, pleaca de acolo, ofera-i spatiu si veti relua discutia cand apele sunt mai limpezi si nu risti sa ajungi la o bataie.
 
Gemeni: Daca deja te arunci intr-o discutie manipulata doar de emotii cu siguranta vei pierde, inainte sa vorbesti gandeste-te la ce vrei sa obtii, ce vrei sa spui si ce ai vrea sa se inteleaga si fii cat mai logica si rationala.
 
Rac: Nu folosi tactica "lovitura sub centura", fie ca e vorba de manipulare emotionala, vorbe dure, umilire, scoaterea la iveala a unor secrete ce ti le-a impartasit in trecut este total nepotrivit. Nu este corect fata de oponent dar nici fata de tine.
 
Leu: Cand intri intr-un conflict incearca sa nu sari la gatul persoanei cu care discuti ci sa ii explici cum actiunile ei te-au afectat pe tine si ce consecinte au avut acestea asupra ta.
 
Fecioara: Nu raspunde vag si sarcastic deoarece nu vei reusi decat sa pui mai multe paie pe foc si sa starnesti o avalansa.
 
Balanta: Apreciaza faptul ca oamenii sunt diferiti, incearca sa te pui chiar tu in papucii 'inamicului', s-ar putea sa descoperi mai multe lucruri in comun decat te astepti.
 
Scorpion: Nu intra in discutie ca si cum tu le stii pe toate, nu te adresa partenerului ca si cum tu stii exact ce trebuie sa simta, sau cum trebuie sa reactioneze. Nu incerca sa il convingi ca nu are niciun drept sa fie suparat.
 
Sagetator: Fiecare persoana este responsabila pentru propriile actiuni si de asemenea pentru consecinte.
 
Capricorn: Nu intra in discutii filozofice ce deja stii ca nu vor avea niciun rezultat. Mai bine scurt, direct si strict pe subiect.
 
Varsator: Daca ai un conflict cu o anumita persoana atunci tu trebuie sa vorbesti cu ea fata in fata, sunt exclusi intermediarii.
 
Pesti: Intr-o relatie fie ca e de prietenie, iubire sau profesionala, schimbarea are loc in timp. Este important sa nu te descurajezi repede si sa te mentii motivat astfel: nu critica si nu judeca dupa primele reactii, rabdare.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu