Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun care sunt semnele… ca si-a pierdut interesul fata de tine

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun care sunt semnele……ca si-a pierdut interesul fata de tineBerbec: Incepe sa evite sa se intalneasca cu tine, si esti nevoita chiar sa insisti sau sa inventezi tot felul de scuze pentru a reusi sa il scoti afara din casa ca sa te vada.
  
Taur: Esti mereu pe locul doi, prefera mereu sa iasa cu prietenii sau sa rezolve cine stie ce problema, fie chiar sa se joace la computer decat sa iti ofere atentia lui.
  
Gemeni: Caracterul lui se schimba brusc, devine mai rece, nu iti mai ofera aceeasi atentie, uita sa te mai alinte sau sa iti faca vreun compliment.
  
Rac: Devine iritat de orice faci, cauta conflict in orice ai spune, parca vrea sa va certati pentru a avea scuza perfecta sa te faca sa te simti vinovata.
  
Leu: Nu mai este atat de interesat de relatia voastra intima, ceea ce inseamna ca isi rezolva problema in alta parte.
 
Fecioara : Incepe sa se vada cu fete sau in grupuri de prieteni si prietene fara sa te includa si pe tine in iesiri, e ca si cum ar vrea sa arate ca este liber si singur.
 
Balanta : Nu vorbeste de viitorul vostru impreuna, mereu este « vedem noi », « poate », « nu e graba, este timp », cand evita sa vorbeasca de voi doi inseamna ca nu se vede cu tine pe viitor.
 
Scorpion : Incepe sa iti spuna cum ca este inca un copil si mai trebuie sa isi traiasca viata, si nu vrea sa fie prins intr-o relatie, cum ca nu vrea sa suferi, desi te iubeste, insa nu ii esti suficient cat sa devina statornic.
 
Sagetator : Evita in ultimul timp sa mai iesiti cu prietenii in comun sau chiar cu familia lui, aproape ca vrea sa te indeparteze de cei pe care ii cunoasteti impreuna pentru a fi mai usoara despartirea, fara sa il chinuie lumea cu intrebarile.
 
Capricorn : Participa la multe iesiri, in cluburi, cafenele, picnicuri, si uita sa te ia cu el sau scoate tot felul de scuze pentru ca sa nu mergeti impreuna.
 
Varsator : Devine rece, de abia vorbeste cu tine si atunci cand o face este doar pentru ca i-ai scos cuvintele cu clestele.
 
Pesti : Nu te mai suna, nu te invita in oras si incepe sa iti spuna atunci cand are timp « ce prietena buna esti pentru el », uitand ca tu nu vrei sa ii fii doar prietena ci iubita.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu