Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… cateva tips-uri pentru a pune pe picioare o afacere

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun….cateva tips-uri pentru a pune pe picioare o afacereBerbec: Numele este foarte important indiferent de obiectul si scopul afacerii tale, daca numele prinde la public, atunci esti pe drumul cel bun deoarece vei atrage atentie si curiozitate.
 
Taur: Ai grija cand iti alegi partenerii de afaceri, sa fie investitori buni dar si loiali, nu uita, pentru inceput ai nevoie de capital si nu doar de sustinere morala.
 
Gemeni: Locatia inseamna totul pentru ca o afacere sa fie de succes. De exemplu: daca vezi haine scumpe si de calitate dar iti asezi magazinul intr-o zona nepropice, cu o populatie in varsta si saraca cu siguranta nu vei atrage clientela dorita.
 
Rac: Cand angajezi nu te grabi, ia-ti timp de a selectiona oameni buni, cu atitudinea potrivita, cu motivatie si cu experienta, iar daca o parte din angajati iti fac probleme nu te gandi de doua ori inainte sa ii concediezi.
 
Leu: Este important sa stii exact ce reprezinta afacerea ta, care ii este scopul si mesajul catre public. Fara prea multa informatie inutila, scurt si la obiect.
 
Fecioara: Nu te grabi in a obtine un profit rapid pe care il poti pierde la fel de repede, ofera timpul necesar pentru a creste o afacere buna care sa reziste in timp si care sa iti aduca profit nu doar o luna ci ani de zile.
 
Balanta: Uneori sa investesti prea mult in prea multe poate fi cu totul in dezavantajul tau, alege-ti o singura nisa in care simti ca poate avaea succes si concentreaza-te pe ea. Uneori cand incerci sa prinzi 3 iepuri  ajungi sa nu prinzi niciunul.
 
Scorpion: Timpul trece foarte repede iar daca tu ti-ai impus anumite deadline-uri pentru a termina insa le depasesti cu mult nu intra in panica si nici nu te demoraliza, cand ceva este ridicat de la 0 este normal sa ia mai mult decat se estimeaza la inceput, important este sa fii perseverent.
 
Sagetator: Munca, munca si iar munca. Experienta iti poate aduce multe dedesubturi ce iti pot oferi exact caile rapide pentru a incepe o afacere de succes, nu fugi in a obtine mai multa experienta pentru ca niciodata nu poti stii cu cine vei veni in contact sau ce vei afla, care va deveni portita ta spre succes.
 
Capricorn: Niciodata sa nu uiti sa asculti, pentru ca odata ce incepi sa ai succes te vei trezi in jur cu multe persoane care nu iti vor spune adevarul, de aceea este important sa tii in jurul tau cateva persoane sau o persoana dar buna ce sa te tina cu picioarele pe pamant.
 
Varsator: Nu investi doar bazandu-te pe incredere, mereu trebuie sa cercetezi foarte bine piata si sa faci analize pentru a avea o baza solida inainte de a te arunca, nu te baza doar pe un zvon sau vreo influenta.
 
Pesti: Poate cel mai bun sfat pentru pesti in ceea ce priveste afacerile nu este faptul ca nu ar fi muncitori, ba mai mult, muncesc mult, investesc atat timp, bani, chiar si propria persoana pana la extenuare. Pentru ei este important sa nu uite sa isi mai ia si timp liber pentru a se bucura de toate, de experienta si de cei din jur.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu