Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… ce sa nu faci la inceputul relatiei

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun……..ce sa nu faci la inceputul relatieiBerbec: Daca este impreuna cu tine si vrea sa fii iubita lui ar trebui sa insemne totul pentru tine, nu cauta sa ii dezgropi trecutul, cu cate fete a fost, cum le-a cucerit, ce au facut, cu care mai este prieten etc. ?
 
Taur: Nu ii face vizite surprize pe la servici sau in serile cand stii ca se vede cu prietenii la un anumit loc, o sa aiba impresia ca esti posesiva si nitel prea dependenta de el.
 
Gemeni: E mult prea devreme sa aduci in discutie cuvantul casatorie, nici macar in gluma, pentru ca il vei speria, chiar daca are intentii serioase cu tine nu vrea sa se simta cu lantul in jurul gatului si presat.
 
Rac: Nu fi artificiala cu el si nu incerca sa pari ceva ce nu esti pentru ca este foarte iscusit sa iti descopere si cele mai mici secrete pe care le poti ascunde.
 
Leu: Nu te lauda in fata lui ca aduci mai multi bani decat el, il faci sa se simta inutil; nu poate fi mai mare umilita pentru acesta.
 
Fecioara : Nu incerca dupa doua luni sa ii spui cum ca nu iti place cum se imbraca, ca vorbeste prea tare, nu suporta critica prea bine si este suficient de orgolios incat sa iti tai repede creanga de sub picioare.
 
Balanta : Daca ii oferi prea multa libertate, acesta va profita de ea fara sa se gandeasca o clipa, nu este o zodie cu prea multe remuscari  pentru ca in majoritatea cazurilor nu considera ca greseste.
 
Scorpion : Sa incepi sa fii pesimista in legatura cu aproape orice situatie poate fi foarte dezamagitor pentru acesta, ii place sa te vada zambind si de obicei fuge de persoanele ce sunt incarcate negativ.
 
Sagetator : Nu il intreba continuu daca te iubeste, daca te place, daca i se pare ca o sa aveti o relatie de lunga durata, aceste intrebari il vor face sa creada ca esti total nesigura de tine si va incepe si el sa se indoiasca de ce simte.
 
Capricorn : Nu il compara cu alti baieti sau cu fosti, mare greseala sa faci o astfel de remarca. Se va simti constrans sa atinga anumite standarde si lui nu prea ii place sa munceasca.
 
Varsator : Vrea sa te cunoasca si sa se indragosteasca de tine, sa aduci in discutie deja mutatul impreuna il va face sa ridice o spranceana, ca sa iti faca pe plac e posibil sa accepte insa avandu-te 24 din 24 se va plictisi repede.
 
Pesti : Nu ii cere cu imprumut bani pentru ca se va simti folosit si te va considera materialista; nu va vrea sa aprofundeze relatia, isi face repede pareri gresite asa ca ai grija sa te cunoasca bine inainte de a incepe ceva serios.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu