Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun care este situatia dificila cu care te vei confrunta in curand

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun care este situatia dificila cu care te vei confrunta in curandBerbec: – Te va parasi pentru alta femeie. Va pleca pentru ca va considera incorect si fata de el, si fata de tine sa ramaneti intr-o relatie in care el nu se mai simte fericit.
 
Taur: – Vei descoperi o tesatura plina de minciuni, care te va afecta cel putin o saptamana.
 
Gemeni: – Te vei indragosti orebeste de cineva care doar va tine la tine. Iti doresti sa te iubeasca si el si-ar dori sa se indragosteasca de tine, dar nu-i poate dicta inimii ce sa faca.
 
Rac: – Vei ajunge sa tratezi cu indiferenta o persoana care te va aseza in inima ei pe cea mai inalta treapta. Pentru el vei fi marea iubirea, dar cand vei hotari sa pleci, ii vei umple sufletul de durere.
 
Leu: – Din cauza unor circumstante neasteptate, va trebui sa pleci, sa renunti la tot si sa construiesti de la zero o noua viata.
 
Fecioara: – Parca norocul s-a hotarat brusc sa te paraseasca pe toate planurile. Te vei impotmoli intr-un asemenea ghinion, incat vei fi la un pas sa intri in depresie.
 
Balanta: – Din cauza unui accident vei fi imobilizat la pat, un accident care iti va schimba traseul vietii si orice alegere pe care o vei face.
 
Scorpion: – Familia se implica mult prea mult in viata ta si te va trage inapoi. Din pacate, iti va taia aripile si nu te va lasa sa faci ceea ce iti doresti.
 
Sagetator: – Sa-ti vezi sufletul-pereche casatorindu-se cu altcineva, in acel moment vei simti cum o mare parte din inima ta va muri.
 
Capricorn: – Tu il iubesti, sunteti impreuna, dar nu esti fericita, pentru ca el intotdeauna se va iubi mai mult pe sine.
 
Varsator: – Va trebui sa te impaci cu ideea ca sotul tau va avea pentru totdeauna o amanta, si anume propriul job, iar cariera va fi mai importanta decat familia.
 
Pesti: – Vei ajunge la o rascruce in care va trebui sa alegi ori banii, ori iubirea. Nu va exista cale de compromis.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu