Astro Astrologia zodiilor

Femeia Taur si Iubirea

Femeia Taur si Iubirea

Se cunoaste foarte bine, stie ce vrea, cand si cum vrea si de ce are nevoie. Pentru ca este foarte increzatoare, e greu de domesticit. Abia poti sa-i tii in frau atat temperamentul, cat si pasiunea.
 
In acelasi timp, este foarte posesiva cu ce are in "proprietate", pentru ca este al ei. O va pazi si ocroti folosind toate metodele, mai mult sau mai putin ortodoxe.
 
Ce-i drept, se indragosteste foarte greu, pentru ca nu lasa pe oricine sa-i fure inima. Are pretentii intrucat stie ce-si doreste de la un barbat si ii este foarte greu sa accepte jumatati de masura.
 
Ofera insa loialitate, incredere si este un partener de nadejde atunci cand situatia o cere. Stie sa lucreze in echipa, iar odata indragostita, ii va oferi totul partenerului.
 
Nu foarte multi stiu, intrucat pare foarte hotarata si perseverenta, dar este si romantica. Trebuie doar provocata. Stie sa se faca iubita si cum sa fie sexy in ochii tai.
 
Pentru un Taur, siguranta financiara este importanta. Stie ca banii nu aduc fericirea, insa cu ajutorul lor pot obtine stabilitate, iar iubirea poate fi intretinuta. De aceea, va alege un barbat care este implinit sau in care vede potentialul de a fi un om puternic pe plan profesional.
 
Ce nu poate ierta la un partener este infidelitatea, pentru ca ea este foarte loiala si tine la increderea in cuplu. Foarte greu va putea trece peste o astfel de tradare. Ea se implica in relatie si face tot posibilul sa-i fie pe plac partenerului, se intretine, are grija fizic de ea, incearca si este independenta din punct de vedere financiar tocmai ca sa nu fie discutii. Nu va intelege de ce e inselata, din moment ce ofera totul. De ce sa merite ea o astfel de tradare?
 
Sexual, pune foarte multa pasiune, poate fi extrem de intensa si aproape de neoprit. Dupa o noapte alaturi de un Taur, nu vei ramane nici cu un strop de energie.
 
Iubeste sa fie iubita, dar asa cum isi doreste ea. Daca ii cuceresti inima, o sa ai numai de castigat.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu