Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… ce nu va ierta niciodata la tine

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun... ce nu va ierta niciodata la tineBerbec: – Poti sa fii regina vietii lui, aerul pe care il respira, dar in momentul in care l-ai inselat, totul va muri in inima lui.
 
Taur: – Nu suporta minciuna sub nici cea mai mica forma. Va face de fiecare data o criza cand va afla ca l-ai mintit.
 
Gemeni: – Orgoliul si trufia nejustificate sunt lucruri pe care le considera de prost gust si lipsite de orice valoare.
 
Rac: – Lipsa de respect il va face sa te priveasca cu alti ochi, nu permite nimanui sa-l jigneasca, iar tu vei fi inclusa in aceasta categorie.
 
Leu: – Sa ridici tonul la el i se pare cel mai enervant lucru din lume. Nu suporta femeile care tipa doar pentru simplul motiv de a tipa.
 
Fecioara: – Cand se simte folosit, va trece peste tot ce simte, va intoarce spatele si va pleca.
 
Balanta: – Tine mult la partea intima a unei relatii. Momentul in care tu nu mai ai chef de sex va fi si momentul in care va deveni tot mai stresat.
 
Scorpion: – Dispretuieste cu adevarat momentul in care devii rautacioasa fara motiv. Nu-i plac astfel de scene.
 

Sagetator: – Uraste sa fie luat peste picior, sa i se vorbeasca de sus, sa fii ironica cu el. O va interpreta ca cea mai mare jignire.

 
Capricorn: – Vrea sa se simta barbat in relatie. O femeie care va incerca sa fie mai buna decat el nu va mai reprezentata un interes.
 
Varsator: – Fuge de femeia care incearca sa schimbe barbatul cu care a inceput o relatie. In momentul in care iubita ii arata ca vrea altceva de la el, hotaraste sa o schimbe pe ea.
 
Pesti: – Nu o considera atragatoare pe o femeie dominanta. In clipa in care partenera va incerca sa fie posesiva in relatie, va avea grija sa o readuca cu picioarele la realitatea vazuta de el.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu