Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este piatra ta pretioasa

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce reprezinta piatra ta pretioasaBerbec: Ametistul este piatra pretioasa ce te ajuta sa iti regasesti echilibul spiritual.
 
Taur: Smaraldul este ca o oglinda a sufletului tau, frumusetea sa reprezinta doar o infima parte din stralucirea ta.
 
Gemeni: Agata este o piatra pretioasa pe care o poti folosi drept talisman, atrage multa energie, asa ca ai grija ce iti doresti daca porti vreo astfel de piatra.
 
Rac: Cu o veche istorie, perla este cea care iti poate aduce calmul interior, este o piatra pretioasa ce ascunde in interior energia apei.
 
Leu: Este o piatra rara insa farmecul ei te poate face statornica si loiala, diamantul negru este acea piatra in care tu regasesti, unica, frumoasa si rara.
 
Fecioara: Hiacintul este o sursa de energie ce aduce vindecarea, fie vorba de dureri fizice sau spirituale, poate aduce calm si liniste in apele tulburi ale vietii tale.
 
Balanta: Jadul este piatra pretioasa care aduce motivarea si inspiratia ce te determina sa duci la bun sfarsit ce ai inceput deja.
 
Scorpion: Topazul are o energie aparte in a atrage in jurul tau oportunitati norocoase pe toate planurile, singura ta indatorire este sa profiti de sansele oferite.
 
Sagetator: Turcoazul, singura ta slabiciune este ca nu iti gasesti parca locul si mereu pui la indoiala alegerile pe care le faci, aceasta piatra reuseste sa impuna o karma in jurul tau ce te ajuta  sa te regasesti.
 
Capricorn : Onix, iti pune personalitatea in valoare, iti ofera incredere si atitudinea necesara pentru a putea fi tu.
 
Varsator : Safirul este piatra protectoare, arunca in jurul tau o karma pozitiva ce nu permite ca diverse impuritati spirituale sa se apropie de tine.
 
Pesti : Diamantul alb este piatra pretioasa ce ofera o energie pozitiva pentru unitatea si loialitatea familiei.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu