Astro Astrologia zodiilor

Aspecte definitorii pentru fiecare zodie in conjunctie cu planeta care le guverneaza

Aspecte definitorii pentru fiecare zodie in conjunctie cu planeta care le guverneazaIn armonie cu planeta care le guverneaza, zodiile isi pot defini mai usor adevaratul lor sine, atingand astfel esenta lor profunda, fapt pozitiv pentru o evolutie mai buna a nativilor acestor zodii, astfel acestia putandu-si trai la maximum fiecare clipa a existentei lor si neajungand sa regrete nici un moment din existenta dansilor pe Pamant.

A nega insa influentele exercitate de planeta ascendent si a impinge lucrurile pe un fagas diferit de cel hotarat de catre astre poate genera dimpotriva adevarate dezastre existentiale ca rezultat al negarii propriei fiinte interioare, de unde si nasterea de tensiuni si conflicte constante in viata cuiva.

Zodiacul, asa cum se stie, influenteaza puternic doar prima parte a vietii noastre, permitandu-ne formarea in deplin acord cu trasaturile noastre de personalitate, dar ulterior planeta ascendent va interveni pentru a ne da mai multa libertate si pentru a ne oferi consiliere in toate momentele cruciale ale evolutiei noastre pe Pamant.

Cei care nu inteleg aceste lucruri, nu se inteleg nici pe sine si pot suferi mult din aceasta cauza, transmitand aceasta suferinta a lor si celor din jur. Pentru a nu se ajunge insa aici e bine sa aflam din nou care este planeta care ne guverneaza destinul si ce trasaturi definitorii ne va transmite aceast planeta pentru a ne descurca mai usor in viata noastra:

1. Berbecul
Este guvernat de Marte care ii transmite o puternica forta vitala, o solida constiinta a propriului eu si impulsul de misca lucrurile din jurul sau.

2. Taurul
Este guvernat de Venus care il ajuta sa isi defineasca propria substanta prin apelul des la pipait, atingere, cunoastere prin simturi, astfel Taurii luand asemenea copiilor lumea in stapanire si castigand un puternic instinct al proprietatii.

3. Gemenii
Sunt guvernati de planeta Mercur, care ii orienteaza catre planul ratiunii, dar si acela al perceptiei filtrate de ratiune, lucru care ii va stimula pe Gemeni sa comunice pentru a transmite si a putea verifica impreuna cu ceilalti propriile ipoteze si teorii.

4. Racul
Luna guverneaza Racul care nu isi va dori toata viata sa decat sa se simta in siguranta, in pacea propriei locuinte unde sa atinga cu incetul sentimentul de plenitudine, sa poata fi fericit aici si sa retina toate cele traite pe Pamant pentru totdeauna.

5. Leul
Soarele il guverneaza pe Leu, iar Leul va fi din aceasta cauza centrat si pe propria persoana, dar si plin de caldura fata de toti cei din jurul sau. Leul iubeste la superlativ, este jucaus si creativ si face toate pentru multumirea sa, dar si a tuturor celorlalti.

6. Fecioara
De asemenea guvernata de planeta Mercur, Fecioara reprezinta cealalta fata a zeului inaripat, care pune accent pe ordine si responsabilitate, pe puritate si corectitudine.

7. Balanta
Multi astrologi afirma ca Balanta ar fi guvernata de Venus, la fel ca si Taurul, dar exista teorii care spun ca de fapt Balanta este guvernata de Pamant ceea ce ne si dezvaluie adevarata natura a acestei zodii inclinata mereu catre echilibru, armonie, intelegere, dar si frumusete.

8. Scorpionul
Pluto guverneaza zodia Scorpionului, iar unele voci afirma ca si Marte ar avea un cuvant de spus aici, de unde si dificultatea in a defini clar trasaturile definitorii ale acestei zodii. In orice caz, dorinta si apelul constant la simturi fac parte din personalitatea Scorpionului si de asemenea atractia catre planul metafizic al mortii si aspiratia ascunsa catre schimbare.

9. Sagetatorul
Guvernat de planeta Jupiter, Sagetatorul este definit prin speranta si credinta, de aici decurgand mai tarziu si abundenta, dar si limpezimea de gandire si spiritul de dreptate. Sagetatorul cunoaste astfel o crestere continua, dar numai daca va lucra impreuna cu planeta care il guverneaza.

10. Capricornul
Saturn se ocupa de destinele Capricornului, aceasta zodie definindu-se prin stabilitate si tenacitate, putand sa isi structureze clar obiectivele, dar fiind necesar in acelasi timp sa se si limiteze pentru a reusi sa implineasca tot ceea ce isi propune.

11. Varsatorul
Preocupat de aflarea adevarurilor eterne, Varsatorul va fi ajutat aici de Uranus, patronul sau, si isi va asuma un grad mai mare de libertate/independenta tocmai pentru a atinge obiectivul sau. In drumul sau, Varsatorul va avea nevoie si de multe inventivitate si originalitate insa la final totul va fi limpede gratie asistentei constante a planetei Uranus.

12. Pestii
Guvernati de Neptun, Pestii traiesc ca si cum s-ar afla pe o alta planeta decat Pamantul, ei incercand de fapt, impreuna cu Neptun, sa atinga alte planuri ale cunoasterii prin apelul la intuitie, compasiune si imaginatie. Nu deosebit de practici, Pestii pot totusi sa descopere multe secrete ale creatiei, iar Neptun se va afla constant alaturi de dansii pentru a le oferi energiile necesare acestei intreprinderi temerare.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu