Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… cum reactioneaza atunci cand este gelos

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun ... cum reactioneaza atunci cand este gelosBerbec: Se infurie repede pe tine, de cele mai multe ori nici macar nu faci ceva care ar trebui sa ii determine o astfel de reactie. Iar daca de exemplu alegi sa iesi cu fetele intr-o seara nici macar nu iti acorda sansa sa ii explici de ce nu ai simtit nevoia sa il ei neaparat si pe el cu tine ci prefera sa tipe.
 
Taur: De fiecare data cand incepi sa vorbesti despre cineva de sex masculin toata atitudinea lui se schimba, devine inconfortabil si nici macar nu te lasa sa termini ce ai avea de povestit pana sa inceapa cu intrebari de genul: Dar il placi? Te place? Se da la tine? etc.
 
Gemeni: Este foarte posesiv in ce te priveste, vrea sa petreaca fiecare clipa cu tine. Cand iesi cu prietenele te suna constant sa te verifice sa vada ca esti cu persoanele cu care ai spus ca vei fi. Poate deveni sufocant.
 
Rac: Nu ii place ca tii amintiri de la fosti prieteni, de la o poza, pana la un ursulet de plus vrea stearsa/aruncata orice amintirea ai putea avea de la oricine ar fi fost inaintea lui.
 
Leu: Daca primesti complimente de la alte persoane, instant se supara si reactioneaza aproape dur ca si cum ar incerca sa elimine orice posibil pretendent de la inceput.
 
Fecioara: Este uneori invidios pe alte persoane care au mai mult decat el si le vorbeste destul neplacut pe la spate punand la indoiala orice varianta de a fi obtinut ce au prin mijloace corecte.
 
Balanta: Este razbunator, nu va face scandal de fata cu alte persoane daca devine gelos, ci va incerca sa te umileasca cand sunteti doar voi doi si sa incerce sa te puna in genunchi din punct de vedere emotional pana ajungi sa plangi, gaseste o satisfactie meschina in a te vedea suferind.
 
Scorpion: Iti vorbeste de rau prietenii incercand sa te determine sa te indepartezi de acestia, consinderandu-i ca nepotriviti pentru tine sau pentru voi doi impreuna.
 
Sagetator: Daca devine gelos isi pierde controlul, va ajunge chiar sa te urmareasca ca sa se asigure ca esti exact unde ai spus ca vei fi, iar controlul telefonului va fi la ordinea zilei.
 
Capricorn: Mereu te urmareste cu privirea, chiar daca esti intr-un magazin de haine mereu sta cu ochii pe tine sa iti vada fiecare miscare, poate fi destul de stresant sa stii ca esti sub o supraveghere continua.
 
Varsator: Se comporta altfel cand te vede. Ori devine agresiv, ori nesigur de el, simti ca este diferit fata de tine, nu te simti confortabil si nici in siguranta in ceea ce il priveste.
 
Pesti: Se preface ca nu ii pasa de ce faci, ca nu observa daca dansezi cu altcineva si desi iti spune ca totul este ok, pentru restul zilei nici macar nu vrea sa mai schimbe o vorba cu tine.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu