Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun care este slabiciunea ta in dragoste!

Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun care este slabiciunea ta in dragoste!

Berbec:– Oferi prea multa incredere persoanei iubite, incat ajunge sa creada ca poate sa faca orice, fara nici un fel de consecinte.
 
Taur:– Te indragostesti foarte repede si iti trece la fel. Nu te legi cu adevarat de nici una din persoanele care apar in viata ta.
 
Gemeni:– Oferi totul, incredere, dragoste, bani, atentie. Ajungi sa sufoci persoana pentru care nutresti aceste sentimente puternice.
 
Rac: – Devii prea dependenta de persoana iubita. Ceri totul de la ea, vrei totul, iar daca nu ti se ofera, imediat te enervezi.
 
Leu:– Esti foarte orgolioasa. Chiar daca trebuie sa-ti calci inima in picioare pentru a dovedi ceva, o vei face.
 
Fecioara:– Cedezi foarte repede cerintelor iubitului, de frica sa nu-l superi ori sa-l pierzi.
 
Balanta: – Esti constienta ca te iubesti mai mult pe tine decat pe oricine altcineva, indiferent de locul lor in inima ta. De aceea, niciodata nu te implici 100% intr-o relatie.
 
Scorpion:– Daca persoana iubita iti cere un lucru, faci tot posibilul sa i-l oferi, indiferent cat timp ti-ar lua sau cum ar trebui sa-l obtii.
 
Sagetator:– Esti egoista si vei cere totul de la persoana iubita (energie, atentie etc.). Vei lua fara mila ce iti doresti si crezi ca el iti poate oferi.
 
Capricorn:– Te lasi condusa de nevoile lui, chiar daca nu constientizezi ca faci acest lucru.
 
Varsator:– Uneori treci peste ceea ce iti doresti sau ai nevoie, doar pentru a-i fi lui pe plac. Chiar daca inseamna sa faci lucruri cu care nu esti de acord, mergi pana la capat.
 
Pesti:– Il implici in toate activitatile din viata ta fara sa realizezi ca ai nevoie de un moment doar pentru tine. Pana ajungi sa constientizezi, devii absolut dependenta de prezenta si aprobarea lui.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu