Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… cand iubirea voastra merge in directia gresita

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand iubirea voastra merge in directia gresitaBerbec: Cu incetul ajungeti sa va comportati mai mult ca niste colegi apropiati, legati de o prietenie care se bazeaza pe satisfacerea anumitor nevoi decat pe o iubire profunda.

Taur: El iti spune te iubesc insa cand iti vine randul sa raspunzi singurele cuvinte care iti ies de pe buze sunt … ”tin la tine mult” sau "si eu la fel”.

Gemeni: Nu mai comunicati, cand va priviti parca nu va mai recunoasteti si deveniti ca doi straini care nu reusesc sa mai scape de starea de tensiune.

Rac: Odata ce apare infidelitatea ceva din tine se rupe si nimic nu mai poate fi la fel cum a fost inainte.

Leu: Cand sunteti impreuna nu te mai simti tu, mereu esti in garda si nu mai gasesti niciun punct comun in care sa fiti pe teritoriu neutru fara sa ajungeti sa va certati.

Fecioara: Descoperi ca certurile au devenit singura pasiune care va mai leaga, in rest simti ca e vorba doar de un fel de atasament care s-a dezvoltat in timp.

Balanta: Cand te gandesti la viitor sau la diverse planuri nu vezi cuvantul "voi" aparand prea des in gandurile tale, mai mult, chiar te trezesti visand la altcineva.

Scorpion: Sa va distrati impreuna nu mai exista, glumele lui ti se par stupide, iar glumele tale lui i se pare plictisitoare si fara sens.

Sagetator: Faci sex doar pentru ca "trebuie" deoarece sunteti intr-o relatie si pentru ca el vrea asta. Daca ar fi sa nu faceti sex o luna intreaga nu te-ar deranja deloc.

Capricorn: Nu te mai sprijina in nimic in ce te priveste, planuri de viitor sau vise, ba mai mult, iti taie elanul inca de la inceput, fiind foarte pesimist sau luandu-ti in ras planurile.

Varsator: Te trezesti in situatia in care privesti dupa alti baieti decat sa fii cu ochii doar pe iubitul tau. Ba mai mult, simti ca incerci sa cauti pe cineva care sa il inlocuiasca.

Pesti: Cand esti in bratele lui seara simti cum esti la sute de kilometri distanta de inima lui, iar lacrimi apar in ochii tai si nelinistea sufleteasca este o apasare continua.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu