Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… cand ar trebui sa dai “delete” unei prietene

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun …cand ar trebui sa dai “delete” unei prieteneBerbec: Aceasta incepe sa te barfeasca pe la spate si sa povesteasca oricui mici secrete pe care le imparatasesti cu ea.

Taur: Cand te lovesti de primul obstacol mai important in viata taaceasta nu este langa tine sa te sustina, ba mai mult se face disparuta in acea perioada.

Gemeni: Asteapta doar sa fie sunata si cautata de tine, insa sa te caute ea pe tine pare o munca enorma si prea obositoare pentru ea.

Rac: Iti tradeaza increderea si se preface ca si cum nu a gresit cu nimic si tu ar trebui sa o intelegi.

Leu: Mereu vede parte negativa a lucrurilor si te incarca cu o energie impovaratoare, deoarece indiferent despre ce ati vorbi vede doar partea pesimista a situatiilor.

Fecioara: Incepe sa te imite in tot ceea ce faci, devine din ce in ce mai stresant sa vezi ca incearca sa isi schimbe personalitatea in functie de caracterul tau.

Balanta: Te manipuleaza din punct de vedere emotional pentru a obtine diverse lucruri, spunandu-ti ca nu esti o prietena adevarata daca nu faci cum vrea ea.

Scorpion: Nu isi cere scuze atunci cand te jigneste si te face sa te simti prost in anumite situatii; pe o prietena care nu te respecta nu ar trebui sa o tii pe langa tine.

Sagetator: Nu iti spune adevarul atunci cand tot ce ar trebui sa faca ea este sa fie alaturi de tine, nu sa tina partea altor persoane.

Capricorn: Cand aceasta incepe sa flirteze cu propriul tau iubit este un semn ca ar trebui sa eviti intalnirile cu ea.

Varsator: Isi baga nasul unde nu ii fierbe oala si mai mereu isi da cu parerea despre cum si cum nu ar trebui sa faci anumite lucruri.

Pesti: Te judeca pe tine fara sa se uite la ea, iti impune anumite standarde si daca tu nu ajungi la ele, te face sa te simti inferioara.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu