Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este dreptul tau

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun … care este dreptul tauBerbec: Ai dreptul sa fii independenta, sa nu trebuiasca sa fii sub controlul nimanui, sa poti sa faci propriile alegeri fara a fi nevoita sa ceri incuviintara si aprobarea cuiva.

Taur: Ai dreptul sa tipi, sa fii suparata si sa spui tot ce ai pe suflet, pentru ca nu are nici un rost sa tii totul in tine pana cand paharul se va umple si vei exploda.

Gemeni: Ai dreptul sa lupti pentru persoana iubita, ai dreptul si sansa la a fi fericita, iar daca asta inseamna sa actionezi, nu uita “in dragoste si in razboi totul este permis”.

Rac: Ai dreptul sa spui NU, sa ignori diferitele tehnici de manipulare pentru a accepta ceva ce nu iti doresti; iar persoana din fata ta ar trebuie sa stie sa iti respecte vointa fara sa te judece.

Leu: Ai dreptul sa nu spui nimic, daca nu vrei sa participi la o anumita situatie sau sa iti dai cu parerea in ceea ce priveste alta situatie, nimeni si nimic nu trebuie sa te oblige in a-ti spune punctul de vedere in ceva ce tu crezi ca nu e de domeniul tau sau de interesul tau.

Fecioara: Ai dreptul sa fii trista, sa iti lasi sufletul sa planga pana ce acesta se va vindeca fara sa fii judecata si fara ca nimeni sa isi  ofere mila de care tu nu ai nevoie.

Balanta: Ai dreptul sa razi cat poftesti si cat te tine sufletul, nu lasa ca ziua ta sa fie intunecata de anumite situatii care nu valoreaza cu adevarat nimic in ochii tai.

Scorpion: Ai dreptul sa incerci sa iti schimbi destinul si sa nu renunti la visele tale, sa poti sa iti indeplinesti dorintele asa cum iti doresti si poftesti.

Sagetator: Ai dreptul sa spui exact ce gandesti, fara sa iti fie frica de faptul ca vei fi judecata sau arsa pe rug, nimeni nu ar trebui sa te opreasca in a spune verde in fata cum stau lucrurile.

Capricorn: Ai dreptul sa ai atitudine atunci cand situatia o cere, fara sa iti fie frica, fara sa te gandesti la toate consecintele posibile, ci sa actionezi in functie de cum simti in situatia respectiva.

Varsator: Ai dreptul sa te aperi cand esti atacata si ai dreptul sa ripostezi daca situatia o cere, sa fii curajoasa nu ar trebui sa insemne sa taci din gura si sa te ascunzi.

Pesti: Ai dreptul sa iubesti pe cine iti doresti, inimii nu ii poate da nimeni ordine si nici nu ii poate impune reguli.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu