Astro Citeste viitorul

Ce spune forma fetei despre tine… II

Ce spune forma fetei despre tine....IIFata ovala:
    Are o personalitate plina de energie. Daca nu este ocupata isi cauta de lucru pentru ca prea multa liniste o plictiseste foarte repede. Simte nevoia de actiune in viata ei si nu prea isi pierde timpul stand degeaba pentru ca are impresia ca timpul ar trece prea repede si tinde sa isi traiasca viata la maxim in prezent. Este rationala si echilibrata in alegerile pe care le face, nu ii place sa fie controlata sau dependenta de nimeni. Stie mai tot timpul ce vrea insa daca intervin sentimente, atunci prefera ca alegerea sa fie facuta de altcineva sau lasa destinul sa aleaga de la sine. Se ingrijoreaza destul de repede si deseori tinde sa exagereze anumite situatii, desi nu este nevoie. De multe ori are un aspect de indiferenta totala si foarte rece, insa asta doar in situatiile in care nu se simte confortabil si trebuie sa fie mereu in garda.

Cu cat detine mai multe informatii cu atat se simte mai puternica, are abilitatea de a-i invata pe altii foarte repede anumite lucruri, fie ca e vorba de un al saselea simt, de rabdare sau manipulare, aceasta reuseste cu usurinta sa determine alte persoane sa faca ce doreste. Ii plac discutiile in contradictoriu pentru ca le ia ca pe o provocare. Insa este prima persoana care incearca sa potoleasca o situatie atunci cand discutiile se aprind mai mult decat ar trebui. Este un bun organizator si un foarte bun orator, reusind sa inspire dar si sa induca ideile personale cu usurinta.

Desi are momentele sale de viclenie si uneori isi urmareste doar propriul interes cu buna stiinta, niciodata nu va face compromisuri pentru a merge inainte. Insa nu iti doresti sa ii fii dusman pentru ca atunci nimic nu o va mai opri din a te strivi.

Se implica greu emotional pentru ca ii este frica sa nu fie ranita, insa atunci cand o face nu isi va retine sentimentele si desi poate pare o leoaica, in bratele tale se va transforma intr-o pisica ce cauta doar sa fie iubita.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu