Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este iubitul tau… ca sa iti spun ce crede el despre gelozie


Berbec: crede ca prea multa gelozie strica o relatie si duce la o neincredere intre parteneri ce nu are ca finalitate decat despartirea.

Taur: un strop de gelozie tot mai este bun din cand in cand pentru a testa daca sentimentele iubitei au ramas la acelasi nivel.

Gemeni: nici cu gelozie nu este bine, dar nici fara gelozie iar nu este bine, lipsa geloziei duce la o stare de prea mult confort si astfel o tendinta mai mare spre infidelitate.

Rac: gelozia poate conduce la probleme care iti pot da dureri de cap interminabile, de aceea evita repede fetele care au acesta tendinta.

Leu: gelozia il face morocanos si foarte antipatic, de aceea incearca sa o evite, are alergie la acest sentiment.

Fecioara: este gelos doar atunci cand cineva intentionat incearca sa atinga aceasta coarda insa daca ea il asigura de sentimentele ei si nu ofera motive de gelozie el va fi un partener exemplar ce nu va face scene nedorite iubitei.

Balanta: considera gelozia ca un semn de slabiciune si nu ii place sa fie pus intr-o situatie de acest gen deoarece reactioneaza destul de urat.

Scorpion: gelozia pentru scorpioni este privita ca o bomba cu ceas ce aduce multe dezavantaje unei relatii si care nu face decat sa erodeze relatia dintre cei doi parteneri.

Sagetator: niciodata gelozia nu apare fara motiv, asa ca daca iese fum sigur exista pe undeva o scanteie.

Capricorn: gelozia este binevenita, dar in cantitati mici doar pentru a-ti readuce aminte unul celuilalt ca exista pasiune si protectie.

Varsator: nu o vrea in viata lui insa o cauta zilnic, nu vrea ca partenera sa fie geloasa pe el insa el are voie sa fie gelos pe ea (orgoliul masculin).

Pesti: nu cauta sa te legi la cap daca nu te doare, asa ca nu cauta gelozia daca nu vrei sa suferi.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu