Astro Astrologia zodiilor

“Scorpia” lunii noiembrie: Scarlett Johansson


Scarlett Johanson Scarlett Johansson s-a nascut pe 22 noiembrie 1984, in New York, si este una dintre actritele tinere de la Hollywood, care si-a lasat amprenta asupra a milioane de fani prin zeci de filme care i-au adus faima. In plus, este si una dintre celebritatile cele mai iubite din America si, cu toate ca dorea sa ajunga medic veterinar cand era mica, se pare ca destinul a avut alte planuri pentru ea.

A urmat cursuri de teatru descoperind ca in actorie se simte pe deplin implinita. Primul film notabil in care a aparut, atragand atentia asupra ei, a fost "The Horse Whisperer". Au urmat apoi "Best Friend’s Wedding", "The Black Dahlia", "The Prestige", "The Other Boleyn Girl" si "He’s Just Not That Into You", toate atragand opinii favorabile din partea criticilor. Scarlett Johansson si-a facut aparitia chiar si in videoclipuri muzicale printre care si cel a lui Justin Timberlake, "What goes around".

Tanara actrita este de o feminitate discreta si eleganta si are un talent innascut pentru scena, pe care cu siguranta il va fructifica treptat in lumea cinematografiei. In 2003 a fost nominalizata de doua ori la categoria "Cea mai buna actrita" in cadrul ceremoniei decernarii Globurilor de Aur, o data pentru drama "Girl With A Pearl Earring" si a doua oara pentru comedia "Lost In Translation". Totodata a fost nominalizata la premiile BAFTA pentru ambele filme, castigand in cele din urma, un titlu binemeritat pentru "Lost In Translation". Are o relatie stabila cu actorul Josh Hartnett, el insusi reusind sa se impuna printre cei mai buni tineri actori de la Hollywood.

Scorpionii sunt loiali familiei si cred cu tarie ca aceasta este nucleul vietii, care trebuie respectat, iubit si protejat, in acelasi timp insa nu isi neglijeaza niciodata viata profesionala pentru ca sunt foarte rationali si stiu ca si partea financiara este la fel de importanta ca si cea sentimentala si ca acestea se completeaza si se sprijina reciproc.

Destul de rar Scorpionii au momente cand sunt prinsi in vise, nu isi fac niciodata sperante aiurea daca nu au o dovada clara, nu sunt foarte increzatori in persoanele din jurul lor si au chiar momente in care sunt un pic egoisti. Insa stiu sa fie alaturi de tine si la bine si la greu si niciodata nu te vor lasa de izbeliste pe ultima suta de metri, au tendinta de a nu lasa sa se citeasca prea mult din comportamentul lor, la exterior par duri si reci insa au o inima de aur.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu