Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este iubitul tau… ca sa iti spun daca se poate reinvia o relatie cu el


Berbec: nu este o persoana foarte rabdatoare, are nevoie de raspunsuri rapide, nu considera ca o relatie mai poate fi reluata odata ce despartirea a avut loc, indiferent de motivele ce au dus la destramarea celor doi.

Taur: chiar de pare foarte orgolios ar fi in stare sa se intoarca inapoi intr-o relatie si sa lupte pentru ea atat timp cat ea nu l-a inselat, este singurul motiv peste care nu poate trece si nu va ierta niciodata.

Germeni: considera ca o relatie se poate relua, numai ca nimic nu va mai fi ceea ce a fost odata si mereu vor ramane sentimente de indoiala si neincredere, insa intotdeauna va mai acorda o a doua sansa pentru ca nu poate arunca la gunoi ceva ce a insemnat la un moment dat lumea pentru el, oricat de ranit ar fi.

Rac: inainte de a relua o relatie, are nevoie de timp nu poate sa se desparta azi si poimaine sa se impace, are nevoie de timp pentru a se gandi bine la ce simte si daca ea este pana la urma persoana cu care vrea sa fie, insa daca descopera ca ea este totul pentru el, va trece peste toate si se va intoarce cu forte noi si va lupta pana cand dragostea va reinvia.

Leu: este foarte capos, prefera sa isi calce inima in picioare decat sa mai incerce inca o data sa reia relatia si, chiar mai mult, daca fata ajunge sa il caute si sa incerce sa il cucereasca, incepe sa o dispretuiasca parca si mai tare, el vede asta ca o reactie de slabiciune.

Fecioara: este un orgolios si jumatate, nu va mai da nici un semn de viata dupa despartire, insa daca o mai vede dupa despartire inima lui se va topi imediat cand este vorba despre dragoste adevarata, va trece peste toate si se va reintoarce la ea deoarece desi isi poate controla toate in viata, inima sa e singura pe care nu o poate struni.

Balanta: conteaza cat de mult o iubeste, daca o iubeste putin atunci nu va lupta deloc sa reinvie o relatie care pentru el este deja moarta, prefera sa incerce alte ape.

Scorpion: va lupta pentru o relatie doar in cazul in care fata il face sa vrea sa lupte din nou pentru ea, daca, de exemplu, ea isi acorda o atentie sporita dupa despartire, e mai atenta la modul cum se imbraca, cum se comporta, e tot mai frumoasa si prefera sa lupte decat sa fie daramata de tristete. Acest comportament il va face curios si ii va admira puterea de sine, iar toate acestea il vor face sa o vrea inapoi.

Sagetator: odata relatia rupta nu se va mai intoarce, chiar daca iubeste si i se rupe inima prefera sa mearga inainte decat sa se mai intoarca inapoi.

Capricorn: o relatie poate fi reinviata pentru el daca amandoi se iubesc si pe mai incolo la fel de mult, daca insa doar unul iubeste atunci lupta nu mai merita dusa la capat, e doar pierdere de timp si prea mult stres.

Varsator: indiferent de motivele despartirii nu va mai vrea sa se intoarca inapoi doar din orgoliu, chiar mai mult se va cupla foarte repede dupa despartire doar pentru a-i arata fostei cat de putin ii pasa de ea; chiar daca el o iubeste in continuare, prefera sa se amageasca decat sa isi arate adevaratele sentimente.

Pesti: chiar daca, poate, sentimentele lui au murit ar fi in stare sa lupte pentru o relatie doar de dragul parteneriatului de succes si pentru stabilitatea care i-a oferit-o relatia, dar nu va fi decat o incercare esuata in cele mai multe cazuri.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu