Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… daca te va insela

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun...daca te va inselaBerbec: Indiferent de obstacolele pe care le veti intalni impreuna, acesta nu va face nimic din ce stie ca iti va provoca suferinta.

Taur: Are zile si bune si rele, uneori nici nu vrea sa iti vorbeasca pentru ca, spune el, are nevoie de timp sa isi domoleasca nervii, insa niciodata nu va folosi certurile dintre voi ca o scuza pentru a te insela.

Gemeni: Fidelitatea lui nu poate fi contestata decat in clipa in care nu ii mai arati ca il iubesti si il tratezi ca si cum nu ar avea respectul tau, de abia atunci va cauta atentia in alta parte.

Rac: Odata ce i-ai prins inima intre palmele tale, nu mai are scapare, nu a fost un inger la viata lui insa nici nu va risca sa te piarda doar dintr-o nevoie.

Leu: Este fidel insa este si destul de posesiv, nu e usor sa ai o relatie cu un leu deoarece acesta cere continuu atentia ta si cand nu ii oferi asta incepe sa devina tot mai autoritar.

Fecioara: Daca este indragostit nu va strica relatia aducand o a treia persoana in ea, insa daca nu te iubeste suficient de mult si apare persoana potrivita va calca stramb.

Balanta: Fidelitatea nu este trasatura lui de baza, nu as putea spune asta ca un lucru linistitor, insa va minti atat de bine incat nici nu iti vei da seama cand se intampla.

Scorpion: Nu se va implica total intr-o relatie decat in momentul cand va termina de "copilarit" si va fi destul de sincer in ce priveste acest lucru cu fiecare persoana care arata vreun interes pentru el.

Sagetator: Daca ar insela de nevoie ar fi un lucru, insa sagetatorii insala doar daca persoana respectiva a readus acel strop de pasiune si iubire pe care o avea cu tine la inceput, iar acest tip de infidelitate este cel mai periculos.

Capricorn: Se uita, dar nu pune mana; cam asta este deviza unui capricorn, atat timp cat este intr-o relatie serioasa o sa stie sa respecte acest statut.

Varsator: Va insela in momentul in care se va simti tradat, iar daca va avea ocazia sa ii apara cineva in cale ce il va face sa uite pentru ceva timp de tine, va profita de acest lucru.

Pesti: Nu insala pentru ca are deseori remuscari si regrete si nu suporta sa fie impovarat cu secrete inutile ce ii vor strica linistea sufleteasca si familiala in care el se simte atat de confortabil.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu