Astro Astrologia zodiilor

Cat de ancorat in realitate este fiecare semn al zodiacului in parte?

Cat de ancorat in realitate este fiecare semn al zodiacului in parte?In relatia cu lumea reala, nativii din zodii diferite se comporta asa cum este de asteptat in mod diferit, aparand astfel tipare comportamentale definitorii pentru fiecare dintre semnele zodiacului. Unele semne astrale vor aborda viata dintr-o perspectiva mai degraba practica pe cand altele vor cauta explicatii si prin apelul la intuitie, sensibilitate sau alte cai de definire mai profunda a realitatilor inconjuratoare.

Berbecul
Un semn de foc, Berbecul este incarcat cu multa energie care trebuie obligatoriu consumata in desavarsirea de proiecte multiple. Realitatea nu este un mister pentru Berbeci deoarece ei sunt mult prea ocupati cu finalizarea propriilor planuri astfel incat Berbecii cunosc lumea "din mers", avand o solida filosofie a vietii, dar nefiind prea interesati de aspectele ascunse ale realitatilor vizibile.

Taurul
Puternic si interesat de succesul in plan material si social, Taurul are o deschidere catre lumea din jur, incercand sa o faca mai placuta si mai echilibrata, dar aceasta mai degraba pentru a servi propriilor sale interese si mai putin pentru a permite si altora sa se bucure din plin de succesele sale. Taurul este astfel centrat pe propria persoana, iar realitatea incojuratoare va fi filtrata in consecinta de perspectiva sa usor egocentrica.

Gemenii
Prin Gemeni, ratiunea si spiritul de organizare incep sa se iteasca in lumea reala, nativii acestei zodii comunicand foarte des si propunand mereu planuri pentru viitor in incercarea lor de a aseza putin mai bine toate cele din jur. Nu intotdeauna vor si reusi, dar este pozitiv faptul ca se iese astfel dintr-o pozitie statica, tipica pentru zodiile anterioare.

Racul
Racul este dominat de tensiunea dintre ratiune si sentimente, fiind de aceea foarte instabil si usor de influentat. Racul poate in egala masura comunica eficient si are si o buna perceptie a realitatii, dar nu reuseste adesea sa faca acest lucru deoarece este fortat sa se retraga atunci cand publicul sau nu se dovedeste indeajuns de receptiv.

Leul
Pentru a compensa parca nehotararea Racului, Leul vine sa tempereze lucrurile, asezandu-le pe un drum mai sigur si oferind o viziune clara de ansamblu de care va profita toata lumea. Prin Leu, care are si un puternic spirit de organizare, toate sunt mai simple, restaurandu-se astfel un bun echilibru al vietii, realitatea nemaifiind alterata nici de interesul personal si nici de false temeri.

Fecioara
Un spirit practic, Fecioara tempereaza elanul Leului, blocand insa o parte dintre idealurile sale ambitioase. Neinzestrata cu viziune si o ratiune inalta, Fecioara va intretine totusi echilibrul fragil al realitatilor inconjuratoare prin atentia sa deosebita la detalii.

Balanta
Ceva mai putin preocupata de detalii, Balanta vine sa aduca un suflu proaspat si propune o abordare complet diferita a vietii, cu accent pe lejeritate si un trai confortabil. Chiar daca realitatea va avea de suferit putin de pe urma exceselor Balantei, este cu siguranta un pas inainte inspre cunoastere si progres.

Scorpionul
Un atent planuitor, ajutat si de subtilitatea sa innascuta, Scorpionul va transforma realitatea inconjuratoare, dar fara a spune nimanui nici un cuvant despre planurile sale. Uneori aceasta poate fi inregistrat ca un plus pentru toata lumea insa lipsa de consiliere va conduce usor la adevarate dezastre daca Scorpionul se va incapatana in tainuirea adevaratelor sale scopuri.

Sagetatorul
Aparent neinteresat de cresterea armonioasa a lumii si mai degraba atras de cunoasterea realitatilor din jurul sau, Sagetatorul repune totusi lucrurile pe un bun fagas prin aspiratia sa constanta catre starea ideala a universului. Nu este foarte mult, dar inseamna totusi un inceput bun de care sa poate profita zodiile urmatoare.

Capricornul
Inzestrat cu spirit de organizare si foarte metodic in tot ceea ce are de facut, Capricornul va promova constant intelectualizarea idealurilor propunand din nou tuturor o stare de echilibru care sa permita progresul ulterior. Prudenta sa insa va actiona uneori ca o piedica, aici Capricornul fiind nevoit sa faca loc altora ceva mai capabili decat dansul.

Varsatorul
Nutrindu-se din echilibrul bun oferit de eforturile Capricornului, Varsatorul finalizeaza planurile acestuia printr-o spiritualizare accentuata a universului care va permite o evolutie sigura si constanta a tuturor pe viitor. Creativitatea este acum stimulata si de asemenea o constiinta mai avansata a rolului pe care il are fiecare individ de jucat in aceasta lume.

Pestii
Profund spiritualizati, Pestii sunt pe jumatate prezenti in lumea vazuta si pe jumatate adanciti intr-un plan metafizic la care foarte putina lume are acces. Rolul Pestilor este acela de a explora realitatea pentru noi adevaruri pe care mai apoi, daca vor avea succes, sa le transmita celorlalti, lucrurile fiind astfel preluate din nou de energicii Berbeci intr-un nesfarsit ciclu al evolutiei pe Pamant.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu