Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este ca sa iti spun… ce il calca pe nervi la partenera sa

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun...ce il calca pe nervi la partenera saBerbec: Nu este telepatic si prefera ca partenera sa ii spuna in fata ce isi doreste de la el, nu sa incerce el sa ii ghiceasca gandurile si sa spere ca o sa viseze noaptea exact ce iubita isi doreste sau vrea de la el.

Taur: Scenele de gelozie aproape inutile din partea iubitei, care se supara chiar daca el admira o fata ce este pe ecranul tv; nu ii este rusine sa recunoasca cand o fata este frumoasa si nu suporta cand i se reproseaza anumite lucruri.

Gemeni: Nu suporta sa fie luat la cumparaturi ce privesc doar interesul partenerei (pantofi, genti, cosmetice, bluze etc), nu suporta sa stea sa astepte pe langa magazine cand i se pare atat de neinteresant si sa mai fie si certat ca de ce nu are rabdare… deja e prea mult pentru el.

Rac: Cand fata nu are grija de ea sa arate bine; nu e genul de baiat care sa spuna ca prefera o fata naturala, ba mai mult, ii place cand fata se machiaza si incearca sa poarte doar ce ii sta bine si se aseaza perfect pe formele ei.

Leu: Nu suporta cand partenera se baga in certuri pe care el le are cu prietenii lui si incearca sa gaseasca solutia, i se pare exagerat si ea trebuie sa isi vada de treaba ei, prefera sa isi rezolve singur situatiile si partenera sa nu intervina decat atunci cand problema o priveste si pe ea.

Fecioara: Este foarte critic de aceea daca ceva nu iti sta bine iti va spune in fata, chiar si daca ai pus un kg in plus acesta iti va spune, il deranjeaza cel mai mult cand nu ii asculti sfaturile, pentru el se traduce ca o lipsa de respect pentru parerea lui. Iar daca se simte ignorat va reactiona destul de repede.

Balanta: Nu suporta cicaleala in public sau de fata cu prietenii lui, aproape ca ia acest lucru ca pe o ofensa personala si va avea grija sa iti plateasca cu aceeasi moneda.

Scorpion: Il deranjeaza atunci cand rezolva o cearta si apoi partenera continua sa ii reprosese iar si iar o anumita situatie, desi s-a stabilit ca subiectul este incheiat; il face sa isi piarda rabdarea.

Sagetator: Chiar nu ii plac partenerele care sustin sus si tare ca vor drepturi egale ca barbatii,; nu ii va placea nici atunci cand ii va cere partenerei sa gateasca ceva, iar  aceasta va avea o criza infernala si ii va tine teorii cum ca femeile nu au ce cauta la coada cratitei.

Capricorn: Ii place sa fie alintat de tine, dar cand ii spui "brotacel", "ursulet", "dovlecel" in fata baietilor, reprezinta o problema, nu ii place sa para ca este sub papucul femeii in vazul celorlalti.

Varsator: Dispretuieste fetele care incearca sa il manipuleze emotional, sa i se spuna ca daca nu face un anumit lucru inseamna ca nu o iubeste, e ca si cum l-ai lovi cu palma peste fata.

Pesti: Nu suporta sa stie ca partenera sa mentine legatura cu fosti iubiti, indiferent cat de prietena ar fi ramas cu acestia, nu tolereaza nici ca ar mai putea schimba cateva cuvinte cu ei, considera ca trecutul reprezinta trecut si el este prezentul ei.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu