Astro Astrologia zodiilor

Zodia iti spune daca iti vei intalni sufletul pereche in aceasta vara!

Zodia iti spune daca iti vei intalni sufletul pereche in aceasta vara!Berbec: – Vei avea parte de multe flirturi cu personaje interesante, dar totul o sa fie doar o joaca, nimic serios.
 
Taur: – Astrele se aseaza perfect pentru a-ti intalni iubirea vietii. Singura care poate opri asta vei fi chiar tu, din cauza unor nesigurante personale.
 
Gemeni: – El poate e sufletul pereche pentru tine, insa tu nu pentru el,  plus ca nu este nici momentul potrivit. In aceasta viata, el nu este barbatul sortit tie, chiar daca tu simti ca esti indragostita nebuneste.
 
Rac: – Vei avea de unde alege, vei fi inconjurata de pretendenti. Alege-l pe cel care te iubeste cel mai mult. Astfel vei evita sa te alegi cu o inima franta.
 
Leu: – Iti vei intalni sufletul pereche, dar orgoliul tau va fi atat de puternic, incat te va orbi. Posibil sa nu-l vezi, chiar daca asta este chiar sub ochii tai.
 
Fecioara: – Nu ai cum sa iti intalnesti sufletul pereche atat timp cat inima ta este la altcineva. Pana nu reusesti sa te vindeci pentru a iubi din nou, nu vei putea fi cu adevarat fericita.
 
Balanta: – In fiecare vara intalnesti un nou suflet pereche. Te indragotesti foarte usor, dar si esti ispitita la tot pasul.
 
Scorpion: – Vara aceasta va fi dedicata cunoasterei de sine si mai putin cautarii sufletului pereche. Ce iti pot spune sigur e ca, la sfarsitul verii, vei fi o persoana puternica, cu picioarele pe pamant, care stie ce vrea.
 
Sagetator: – Iti intalnesti sufletul pereche. Din pacate, vei fi in relatie cu altcineva in acel moment, te vei izbi de multe schimbari de situatii, confuzie si sentimente date peste cap.
 
Capricorn : – Din pacate, stresul provocat de viata profesionala iti va ocupa timpul atat de mult, incat nu vei avea suficient timp pentru a te gandi la iubire.
 
Varsator: – Exista o mare posibilitate sa-ti intalnesti sufletul pereche. Pentru prima data vei invata ce inseamna sa fii cu adevarat fericita si implinata in bratele celui de care te vei indragosti.
 
Pesti: – Nu acesta este anul in care iti vei intalni marea iubire. Te vei indragosti, dar nu el este sufletul tau pereche.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu