Astro Astrologia zodiilor

Pozitii sexuale definitorii pentru cele 4 elemente astrologice

Pozitii sexuale definitorii pentru cele 4 elemente astrologiceIn deplin acord cu elementul care le defineste, semnele zodiacului se manifesta diferit inclusiv in plan sexual, aici elementul astrologic avand o influenta covarsitoare si trasand pentru totdeauna preferintele sexuale sau alegerea unor pozitii sexuale favorite pentru zodiile pe care le guverneaza.

Semnele de foc
Leul, Berbecul si Sagetatorul sunt zodii jucause in plan sexual si le place sa experimenteze, aventurandu-se de aceea mult si mimand deseori agresivitatea. Pentru acestia sexul este o adevarata competitie si de aceea femeile vor prefera mereu sa se afle deasupra partenerului sau intr-o alta pozitie sexuala dominanta pe cand barbatii isi vor supune partenera fie penetrand-o din spate, fie punandu-i chiar catuse sau imobilizand-o.

Semnele de aer
Gemenii, Balanta si Varsatorul sunt prin definitie visatori si plini de imaginatie si de aceea vor alege mereu pozitii sexuale complexe, care sa implice in actul sexual si mintea, nu doar trupul. Femeile vor prefera de aceea sa stea deasupra, dar cu spatele la partener, iar barbatii vor dori sa faca sex si din picioare sau in alte pozitii care forteaza putin imaginatia. Nu este intotdeauna simplu sa faci sex cu aceste zodii si de aceea e bine sa fii bine incalzit si la propriu si la figurat pentru a raspunde pe masura "acrobatiilor" dansilor.

Semnele de pamant
Taurul, Fecioara si Capricornul pot da dovada de multa senzualitate si adora preludiul. Le place sa lungeasca actul sexual si sunt mari fani ai orgasmului multiplu. Din acest motiv, pozitiile sexuale care stimuleaza atingerea garantata a orgasmului sunt preferate de dansii, penetrarea trebuind sa fie facuta in profunzime, iar placerea resimtita la maximum.

Semnele de apa
Scorpionul, Varsatorul si Racul apreciaza intensitatea la care se consuma actul sexual, aici pasiunea jucand un rol decisiv. Rutina in plan sexual nu este o optiune valida pentru acestia, ei preferand doar sexul aprins, care implica stimularea puternica a zonelor erogene a ambilor parteneri si pozitii sexuale pe masura. Totul trebuie sa se desfasoare intr-o betie a simturilor, iar partenerii este ideal daca reusesc sa faca front comun cu aceste semne de apa.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu