Astro Citeste viitorul

Degetul mare ne poate dezvalui esenta personalitatii noastre astrale

Degetul mare ne poate dezvalui esenta personalitatii noastre astraleIn chiromantie, degetul mare mai este uneori numit si rege al degetelor, iar acest lucru este revelatoriu pentru importanta sa in cadrul prezicerilor realizate in urma analizei palmelor si a mainii.

Unele voci din astrologie spun ca degetul mare ar putea indica cu precizie o serie de trasaturi de personalitate a subiectului analizat mai in profunzime decat chiar analiza liniilor din palma sau analiza celorlalte degete.

Intrucat degetele mari vin in cele mai variate forme si dimensiuni posibile, nu este insa prea usor de clasificat subiectii in acord cu aceste criterii. Exista totusi pana la ora actuala informatie bogata pe acest subiect astfel incat sa aflam si noi cate ceva prin simpla analiza a degetelor noastre mari.

Degetul mare alungit, de exemplu, trimite la o persoana cu un intelect dezvoltat, increzatoare in propriile forte si de aceea capabil de succese deosebite in viata. Asemenea persoane sunt foarte buni lideri de opinie si au inclinatii speciale pentru domeniile tehnice, dar si pentru artele care necesita deprinderi si abilitati manuale.

Prin opozitie, un deget mare scurt trimite la o persoana care se lasa condusa mai degraba de sentimente decat de intelect, incapabila sa ia decizii ferme in viata si mereu in cautare de sfaturi pe la altii. In mod evident lipsite de abilitati practice, asemenea persoane sunt insa artisti de exceptie, nu rareori reusind sa ne imbogateasca viata cu adevarate capodopere.

Un deget mare de dimensiuni mijlocii si puternic indica o persoana sigura pe sine si pe actiunile sale care este capabila sa isi duca la bun sfarsit insarcinarile zilnice, oricat de dificile ar fi acestea. Astfel de persoane nu sunt intelectuali de frunte, dar pot executa cu mare precizie aproape orice tip de lucrare. Tenacitatea este probabil trasatura definitorie pentru cei cu degetul mare de dimensiuni medii si puternic.

Un deget mare de asemenea de dimensiuni obisnuite, mijlocii, dar cu un aspect flexibil, aproape moale denota o personalitate placuta, o fire deschisa si prietenoasa. Asemenea persoane sunt deosebit de adaptabile si isi mentin mereu optimismul in viata. Un asemenea comportament placut le aduce si bunastare deoarece ei sunt si suficient de ambitiosi incat sa isi urmareasca scopurile pana la capat.

Deloc surprinzator, astrologii ne extind orizonturile prin arta chiromantiei, aratandu-ne cu dovezi faptul ca persoanele care au un deget mare mai flexibil sunt de asemenea mai flexibile in viata si duc o existenta mai placuta. Dimpotriva, cei cu degetele mari dure si putin flexibile sunt exact opusul, adica nu se ajusteaza usor la schimbari si pot intampina multe obstacole in viata din acest motiv.

In afara de tipurile de deget mare prezentate anterior, clasificarea degetului mare dupa forma, dimensiuni, culoare sau flexibilitate continua pe pagini intregi, ramanand ca voi, cei interesati si de aceste aspecte ale chiromantiei, sa le studiati in amanunt si sa descoperiti daca le puteti aplica sau nu in viata reala.

Chiromantia este o arta complexa, iar cei care ajung sa fie pasionati de aceasta arta astrologica pot avea satisfactii deosebite pe masura ce progreseaza in studiul lor. Exista din fericire si informatie bogata pe aceasta tema care sa satisfaca si cele mai exigente cerinte astfel incat nu ramane decat sa va adanciti in studierea secretelor chiromantiei pentru a deveni la randul vostru experti in acesta ramura a astrologiei.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu