Astro Citeste viitorul

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… de ce sa nu incepi o relatie cu el

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... de ce sa nu incepi o relatie cu elBerbec: – Nu te respecta suficient de mult, incat sa ai siguranta ca el va fi alaturi de tine de fiecare data cand vei avea nevoie.
 
Taur: – Se iubeste mai mult pe sine decat pe tine. Tu vei fi mereu pe locul doi.
 
Gemeni: – Este mult prea mamos, o include pe mama lui in toate alegerile pe care le faceti si chiar vrea sa locuiti impreuna cu ea, lucru care va dauna mult relatiei.
 
Rac: – Nu iti inspira incredere, mereu simti nevoia sa il controlezi, sa stii tot ce face, si asta pentru a te simti bine. Nu poti avea o relatie fericita cu o persoana care te face sa-ti pierzi orice urma de ratiune.
 

Leu: – Tine legatura cu fostele si este sincer cu privire la asta. Chiar daca stie ca te deranjeaza, el continua sa o faca.

 
Fecioara: – Cam fuge de munca. Te vei trezi in situatia in care va trebui sa muncesti pentru doi si nu este in avantajul tau.
 
Balanta: – Se indragosteste foarte usor si ii trece la fel de repede. Este un afemeiat, In momentul acesta al vietii tale nu ai nevoie de asa ceva.
 
Scorpion: – Este foarte secretos chiar si in ceea ce te priveste, parca nu are incredere in tine. O relatie trebuie sa aiba doi parteneri, nu unul.
 
Sagetator: – Este inca foarte imatur in alegerile pe care le face, iar tu ai nevoie de un barbat puternic, care sa aduca echilibru in viata ta, nu sa cresti un copil.
 
Capricorn: – Iti ofera senzatia ca te foloseste pentru sex si atat, iar o relatie care se bazeaza numai pe asa ceva nu are viitor.
 
Varsator: – Este extrem de posesiv cu tine, desi sunteti de-abia la inceput. Este un semnal de alarma pe care ar trebui sa il iei in serios.
 
Pesti: –Daca este sa aleaga intre gasca lui de baieti si tine, intotdeauna ei vor fi cei castigati, iar tu cea care va trebui sa "inteleaga situatia". Un barbat care nu te pune pe primul loc nu merita atentia ta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu