Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun … daca esti pregatita pentru o noua relatie

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti pregatita pentru o noua relatieBerbec: Daca poti privi poza cu fostul iubit si simti ca apartine trecutului de abia atunci vei putea sa ii zambesti cu adevarat cuiva nou.

Taur: Nu mai simti nevoia sa il cauti pe cel ce ti-a frant inima, ba mai mult, atunci cand acesta te cauta il tratezi rece ca si cum ar fi un amic de care te poti scuti in orice moment.

Gemeni: Cand asculti o melodie romantica in loc sa te deprimi incepi sa gandesti la viitor, la acel cineva ce iti va fura inima si te va iubi asa cum iti doresti.

Rac: Nu simti nevoia sa aduci in discutie cu prietenele tale pe fostul iubit, chiar mai mult acesta a devenit o cantitate neglijabila pentru gandurile tale.

Leu: Esti optimista, acum stii ca poti merge mai departe, iar viata este doar un drum plin cu oportunitati pe care trebuie sa le utilizezi adecvat.

Fecioara: Cand stii exact ce vrei de la tine, fie ca e vorba de simplul fapt ca vrei sa fii fericita, ca vrei sa iti fie bine, cand tu vrei sa lasi trecutul in trecut de abia atunci vei putea pasi inainte.

Balanta: Esti constienta ca dragostea poate sa iti rupa inima in doua insa nu iti mai este frica sa te ascunzi de ea, stii ca exista riscul sa fii ranita iar insa stii prea bine ca exista si cineva care te va iubi pentru tot ceea ce esti si el nu te va gasi daca tu stai inchisa in trecut.

Scorpion: Cand te-ai hotarat sa faci curatenie, fara pozele lui, fara numerele de telefon, adrese sau id si iei toate cadourile si ce mai ai de la el si le impachetezi frumos intr-o cutie pe care o pui pe un raft pe care se va aseza praful atunci esti pregatita pentru o noua relatie.

Sagetator: Poti si vrei sa fii fericita, simti ca te-ai saturat ca altii sa iti hotarasca viata si iei fraiele in propriile tale maini si nu iti este frica sa spui ce ai pe suflet sau pe varful limbii indiferent cat de dur ar fi adevarul.

Capricorn: Esti pregatita pentru o noua relatie in momentul in care iti vezi viitorul alaturi de el si nu il vezi doar ca pe un premiu de consolare.

Varsator: Cand poti sa vorbesti cu fostul fata in fata si stii si esti constienta ca nimic nu va mai fi intre voi si, mai important, cand realizezi ca nici macar nu mai vrei sa fie nimic vei putea merge mai departe.

Pesti: Ai sa poti merge mai departe in momentul in care il vei ierta, trebuie sa fii constienta ca esti valoroasa si meriti sa fii alaturi de cineva care stie sa te faca sa stralucesti.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu