Astro Astrologia zodiilor

Zodia cu care te potrivesti

– Berbec/Balanta – foc/aer, tocmai pentru sunt foarte diferiti, se completeaza atat de bine. Fiecare umple locurile de slabiciune ale celuilalt, fac o echipa de milioane.
 
– Taur/Scorpion– pamant/apa, au o atractie fizica atat de puternica, incat nimeni si nimic nu poate sa ii desparta. Chiar daca se despart o perioada, in clipa in care se revad, toate emotiile dau navala in inima lor.
 
– Gemeni/Sagetator– aer/foc, stiu sa se inteleaga reciproc, sunt constienti de slabiciunile pe care le au, dar tin sa compenseze prin alte situatii. Inainte de toate, sunt cei mai buni prieteni, iar aceasta prietenie este de o profunzime ce poate fi inteleasa doar de ei doi.
 
– Rac/Capricorn– apa/pamant, sunt tot timpul pe aceeasi lungime de unda, au lucruri in comun, aceleasi dorinte, aceleasi vise si mereu isi termina frazele reciproc. Desi racii sunt mai emotionali, capricornii vor aduce stabilitatea in viata lor.
 
– Leu/Varsator– foc/aer, sunt foarte orgoliosi si incapatanati amandoi. Mereu sunt intr-o continua competitie si niciodata nu ajung sa se inteleaga cum trebuie, insa tocmai pentru ca au aceste parti capricioase ale caracterului, sunt uniti si isi respecta si isi inteleg mandriile.
 
– Fecioara/Pesti– pamant/apa, sunt foarte compatibile din punct de vedere emotional. Privesc iubirea si desfasurarea ei prin aceiasi ochi. Ambele  zodii cauta stabilitatea si viata de familie, fiind dispuse sa construiasca si sa lupte pentru asta.

Zodia cu care te potrivesti

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu