Astro Citeste viitorul

Ce spune forma fetei despre tine …

Ce spune forma fetei despre tine ...Fata Rotunda

    Este o persoana deschisa, sociabila, ce se adapteaza usor diferitelor situatii in care se afla. Este generoasa si calda dar lucrul care iese in evidenta este faptul ca poate fi foarte spontana, optimista si plina de energie. Este insa un pic naiva si lasa garda jos cand ar trebui sa se apere. Cauta sa se bucure de viata, le place sa iubeasca si prefera sa rezolve conflictele apeland la argumente si nu la certuri inutile.

    Se exprima foarte deschis si direct, spune exact ce gandeste, uneori chiar si fara sa filtreze cuvintele, spune vorbe taioase pe care apoi le regreta insa rar isi va recunoaste vina. Sunt puternice, foarte increzatoare in propriile abilitati, insa uneori uita de lungul nasului si uita sa asculte pe cei din jur sau sa le ceara parerea;  pentru ei nu conteaza, preferand sa isi impuna parerile, considerandu-le pe acestea cele mai bune.

    Este independenta financiar, ii place sa aiba bani, sa nu le ceara nimeni socoteala pentru ei. Le plac lucrurile materiale pentru ca sunt o forma de exprimare, sunt persoane practice, nu se lasa duse de fantezii sau iluzii ci doar de lucruri reale. Nu risca inutil, prefera sa mearga la sigur si nu sa mearga pe cioburi de sticla, sperand ca in curand vor da de teren curat.

    Uneori joaca rol dublu, incercand sa fie prieteni cu toata lumea si incercand sa ii impace pe toti. Desi de foarte multe ori se joaca cu focul si face multe pozne este iertata usor, sau are suficient noroc incat sa scape cu basma curata fara sa sufere vreo consecinta. Priveste viata ca un joc ce poate sa ii ofere o multitudine de oportunitati pentru a putea atinge fericirea, de aceea are de gand sa traiasca prezentul, nu sa viseze la viitor.

    Din pacate nu sunt persoane foarte norocoase in dragoste. In partea sentimentala gasesc cu greu un echilibrul care sa le aduca liniste sufleteasca, insa cand reusesc sa obtina acesta stabilitate sunt cele mai fericite si cele mai calde persoane.

    Nu tine supararea pentru foarte mult timp, de aceea prefera sa se impace chiar in aceeasi zi daca se cearta cu cineva. Daca aude pe cineva barfind-o sau vorbind-o de rau prefera sa o ignore deoarece pe astfel de persoane nu trebuie sa pierzi nici un fel de energie. Va cunoaste succesul profesional si in majoritatea cazurilor va avea parte de jobul la care ii face placere sa mearga si sa ofere tot ce este mai bun. Ii place sa invete si sa devina tot mai buna in profesia sa. Este un foarte bun organizator si face fata situatiilor de criza cu un calm de neclintit.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu