Astro Astrologia zodiilor

Sfatul lunii noiembrie


Este luna ceea mai potrivita pentru a incepe o afacere sau pentru a investi bani, daca vrei sa risti acum este momentul, sunt toate conditiile necesare pentru a obtine succesul. Trebuie doar sa ai curaj si istetime, ce este si mai important este sa nu te lasi influentat prea mult de parerile din jurul tau, ghideaza-te dupa propriile instincte.

Incearca sa te mentii cat mai rational si sa nu te lasi dus de valul de entuziasm in toate directiile fara un scop bine definit. Este strict necesar ca inainte de a trece la actiune sa iti delimitezi bine prioritatile si ce doresti pentru a le duce la indeplinire, asa vei avea in permanenta in fata ochilor exact obiectivele pe care trebuie sa le atingi fara sa fii deviat de la drum, iar asta inseamna si un rezultat cu consecinte mult mai avantajoase pentru tine.

Insa aceasta luna nu este propice dragostei, evita certurile si orice tip de conflict deoarece ele vor escalada foarte repede in discutii aprinse ce vor duce la vorbe dure care cu greu le vei mai putea sterge atat din memorie cat si din inima.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu