Astro Astrologia zodiilor

Semnele zodiacului si gradul lor de senzualitate


Astrologie - Senzualitatea semnelor zodiacale

Nu se poate afirma cu tarie care dintre semnele zodiacului ar putea fi mai inclinate catre amor si senzualitate, dar exista atat unele trasaturi dominante cat si anumite minusuri la fiecare zodie in parte, care sa permita o departajare clara, in functie bineinteles de gusturile si preferintele fiecaruia dintre noi.

Berbecul – da dovada de o prezenta personala iesita din comun, care poate functiona ca un magnet, Berbecilor placandu-le sa preia controlul si sa isi seduca partenerul prin saruturi lungi si alte acte care marcheaza preludiul sexual. Nu sunt constanti in pat, dar atunci cand le este stimulat apetitul sexual, fac totul cu pasiune si fara prejudecati. Nu le plac persoanele timide sau nesigure pe sine.

Taurul – ca barbati, Taurii ar putea fi partenerii perfecti, ei avand un apetit sexual de nestavilit si o mare atractie fata de atingerile fizice indelungate. Nu se grabesc nici cand e vorba de a seduce pe cineva si nici cand e vorba de facut dragoste. Pot fi cuceriti prin atentie, cadouri speciale, dar mai mult decat orice prin mirosul placut al corpului si aparenta de prospetime si sanatate.

Gemenii – pentru Gemeni, totul depinde de prezenta de spirit si inteligenta. Le place flirtul, replicile ascunse si cu miez, ei insisi fiind mari maestri ai seductiei prin conversatie si intorsaturi abile de fraze. Cine stie sa le laude calitatile intelectuale si nu ii plictiseste ii va cuceri cu siguranta.

Racul – este probabil cel mai sensibil semn al zodiacului, Racii fiind in egala masura si dependenti de dragoste stabila, profunda, marcata de dovezi clare ale afectiunii si gentiletei. Racii insa nu iarta niciodata tradarea in dragoste, in rest fiind probabil parteneri ideali si mari iubitori de intimitate. Le place romantismul si astfel pot fi si usor cuceriti. Persoanele care au o deschidere catre activitatile sociale si de intrajutorare ii cuceresc mai repede decat alte persoane.

Leul – Multi cred ca Leii sunt intr-adevar cei mai senzuali parteneri dintre toate semnele zodiacului, ei manifestand mereu pasiune, siguranta si atentie. Au un fler deosebit pentru actul erotic si secretele sale si le place sa isi rasfete partenerii cu daruri si dovezi constante de atentie. Pot fi cuceriti prin dragoste reala, credinta si multa atentie. Contactul fizic permanent le este la fel de necesar ca si apa sau aerul.

Fecioara – este o zodie foarte posesiva, care va lua mereu sub aripile sale partenerul de relatie si ii va oferi necontenit dovezi de afectiune. Desi stiu sa isi ascunda sentimentele cu maiestrie, sunt foarte senzuali si plini de pasiune chiar pana la obsesie. Fecioarele sunt atrase de curatenie si frumusete si de aceea pot fi destul de pretentioase cand vine vorba de alegerea unui partener.

Balanta – plini de afectiune si atenti in dragoste, Balantele pretuiesc romantismul si nu se arunca de la inceput intr-o relatie amoroasa. Au multe fantezii si vor prefera mereu pe aci parteneri care ii pot ajuta sa isi satisfaca fanteziile. Balantele pot fi seduse usor in maniera clasica, preferand conversatiile sofisticate, subtilitatea si finetea.

Scorpionul – foarte plini de senzualitate, Scorpionii sunt parteneri sexuali de exceptie, ei neputand concepe o relatie fara sex si contacte fizice intense. Nu sunt insa la fel de buni si pe partea comunicarii si a relationarii la nivel emotional, de multe ori putand fi gresit intelesi sau chiar perceputi ca reci si dispretuitori. Pot fi sedusi destul de greu, ei preferand de obicei sa fie cei care seduc pe cineva.

Sagetatorul – jucausi din fire si cu o imaginatie bogata, Sagetatorii sunt persoane fara prejudecati carora le place sa experimenteze cam orice. Nu sunt deloc constanti in dragoste si te pot parasi in orice moment. Spiritele vesele si jucause ii vor cuceri mereu si le va fi imposibil sa mai plece in cautare de noi aventuri.

Capricornul – credinciosi in dragoste, Capricornii nu apreciaza experimentele romantice sau sexuale si nici nu vor accepta contactul fizic fara dragoste reala. Pot fi cuceriti intr-o maniera clasica si este nevoie sa li ofere la inceput dovezi repetate de credinta pentru a se aventura mai departe.

Varsatorul – sunt persoane pasionale si impredictibile, care apreciaza mult contactul fizic, chiar daca dragoste genuina nu exista intre cei doi. Nu le plac cuceririle facile si de aceea trebuie jucat rolul inabordabilului pentru a ii cuceri pe deplin. Excentricitatile si gesturile inedite ii atrag ca un magnet.

Pestii – sunt persoane pline de afectiune si pot da dovada de o mare senzualitate, fiind mereu deschisi la minte si gata sa ofere dovezi de dragoste atunci cand lucrurile par sa mearga mai dificil. Agresivitatea ii starneste si le face placere sa fie sedusi si vanati, fiind de felul lor cam comozi, dar si putin timizi.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu