Astro Astrologia zodiilor

Sfatul lunii august

Este timpul sa schimbi ceva la tine, fie ca e vorba de un nou look, noi prieteni, o noua iubire, un nou hobby, un nou job.
Ia-ti cateva zile libere doar pentru tine, in care sa meditezi asupra a ce vrei tu in continuare sa ti se intample sau pentru ce trebuie sa multumesti, sa pastrezi in viata ta si sa apreciezi si pe viitor.

Gandeste-te fie si pentru o clipa si descopera ce este in sufletul tau, cum ai crescut pana acum, daca te-ai maturizat sau inca esti o adolescenta care cauta adrenalina si pasiune. Dar cel mai important lucru in aceasta perioada este sa fii sincera cu tine insuti chiar daca poate adevarul doare si te poate rani, insa cel mai mare rau pe care ti-l poti face singura este cel facut de mana ta.

Este usor sa devii dependenta de un job, de un iubit, de prieteni pe care nu ii mai vrei in viata ta. Asta se intampla din simplul motiv ca este mai confortabil, mai fara de griji si nu exista frica ca schimbarea ar putea aduce ceva mai rau. Avem talentul deosebit de a ne inchide intr-un cocon in care nimic nu ne poate rani.

Stiu ca te intrebi ce faci cu iubirea pentru o anumita persoana atunci cand acesta dispare din viata ta. Sincer? Nu stiu. Ce stiu sigur e ca nu poti sa stergi trecutul indiferent ce-ar ascunde el, fie durere, fie fericire. Insa trebuie sa recunosti si fata de tine ca de anumite persoane mereu iti va fi dor si indiferent cat timp ar trece, cati kilometri va despart, chiar daca viata voastra merge inainte cu alte persoane alaturi asta nu inseamna ca o iubesti mai putin sau ca uiti ce-ai simtit la un moment dat.

Sfatul meu este ca luna asta sa fii mai curajoasa, sa incerci tot ce nu ti-ai fi permis pana acum. Stiu ca exista principii, reguli si limite insa, de data asta, incalca-le pe toate si incearca sa redescoperi fata care ai fost odata sau care vrei sa fii, da-ti voie sa respiri.

foto Northfoto

 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu