Astro Citeste viitorul

Reiki este o terapie de succes recomandata noua de catre astrologi

Reiki este o terapie de succes recomandata noua de catre astrologiOriginand probabil din practicile budiste vechi de vindecare, Reiki este o terapie complementara de tip holistic prin care bolnavii se pot bucura de un aport de energii suplimentare care sa ii faca mai sanatosi din punct de vedere fizic, dar si psihic.

Este bine sa intelegem din start faptul ca terapia Reiki nu este o practica religioasa budista ci doar o forma alternativa de terapie si deci ca se adreseaza tuturor oamenilor, indiferent de religia sau de apartenenta lor etnica si culturala.

In principiu, vindecarea se face prin canalizarea energiilor cu ajutorul palmelor pentru a se stimula atfel recuperarea organismului. Nu doar terapeutii certificati, dar si amatorii care urmeaza un curs de Reiki pot avea acces la aceasta forma de vindecare, atat pentru propriul folos cat si pentru ajutarea altor persoane suferinde.

Nu se stie in prezent foarte clar cum anume sunt activate si canalizate aceste energii, dar s-a observat adesea faptul ca organismul reactioneaza pozitiv, primind impulsurile necesare vindecarii sale pe cale naturala.

Terapia Reiki se poate face chiar si de la distanta, prin realizarea prealabila a unei conexiuni de tip energetic intre terapeut si pacient. In acest mod se spune ca bolnavii pot fi tratati chiar si atunci cand se afla la mari distante, lucru greu de crezut, dar propovaduit totusi de catre maestrii Reiki ca total valid.

Tot profesionistii specializati in terapia Reiki mai declara si faptul ca energiile utilizate pentru vindecarea pacientilor nu provin nici de la bolnav si nici de la terapeut ci sunt asimilate din bogatia de energii pozitive infinite ale intregului Univers.

Punctul prin care sunt absorbite energiile vindecatoare se crede ca s-ar afla in crestetul capului terapeutului, iar de aici energiile sunt transferate prin palme catre persoana suferinda. Daca insa bolnavul opune rezistenta sau nu este bine pregatit este posibil ca terapia sa nu functioneze, energiile risipindu-se pe langa trup fara a produce nici o schimbare in bine.

In tara noastra exista atat practicanti individuali cat si centre de vindecare de tip Reiki, putandu-se vorbi despre o retea bine implementata in teritoriu, o dovada in plus a faptului ca aceasta metoda alternativa de vindecare are priza buna la public.

Inclusiv astrologii profesionisti practica ei insisi sau colaboreaza cu terapeuti specializati in Reiki si nu e deloc de mirare deoarece, pana la urma, atingerea armoniei dintre organismul uman si univers este obiectivul prioritar atat pentru vindecatori cat si pentru astrologi.

Daca sunteti interesati sa urmati cateva sedinte de tratament prin terapia Reiki nu ezitati sa va informati in detaliu asupra celor mai buni terapeuti din zona in care locuiti si mergeti fara teama la cabinetul lor deoarece nu exista efecte secundare, nu este nevoie de un diagnostic prealabil si nici nu veti resimti un stres suplimentar cu aceasta ocazie.

Tarifele pentru o sedinta de Reiki variaza de la terapeut la terapeut, dar aceia care va vor taxa foarte rezonabil sunt si terapeutii mai seriosi, pe deplin constienti de faptul ca energiile pe care le folosesc nu le apartin, nu sunt "fabricate" de dansii si deci nu pot fi tranzactionate sub nici o forma. Informati-va in detaliu si asupra tarifelor si, in rest, cat mai multa sanatate pentru toata lumea.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu