Astro Astrologia zodiilor

Femeia Rac, blanda si sensibila


Femeia Rac

Sunteti blanda si sensibila din fire. Preferati sa petreceti clipe de exaltare in bratele printului din poveste, decat sa va inventati propria lume de basm.

Semnul tau zodiacal sta sub influenta Lunii. Concret vorbind, Luna nu lumineaza prin forte proprii ci, dimpotriva, isi primeste lumina de Soare si astfel poate straluci, Deci, asemenea astrului nocturn, aveti nevoie de iubire pentru a radia. Singura sunteti mereu vulnerabila, luata pe nepregatite: ca si crabul, va ascundeti in nisipul cald pana ce razele soarelui vin sa va lumineze frumusetea. Prin urmare, starile tale emotionale fluctueaza intr-o mare masura, precum fazele Lunii. Si astfel intentiile tale sunt greu de patruns.

Chiar daca ati putea lasa impresia ca barbatul este cel care va conduce viata asa cum vrea el, nu e mai putin adevarat ca intruchipati ceea ce o femeie are mai puternic, adica maternitatea. Iar aceasta putere orienteaza viata cuplului intr-o directie pe care o credeti sigura, asa cum face instinctiv o mama pentru copiii sai. In felul acesta veti prelua controlul asupra relatiei, precum si asupra intregii familii. Control care nu este intotdeauna evident, nici macar pentru tine.

Astfel, va veti folosi puterea de seductie, chiar fara a fi pe deplin constienta la ea. Barbatul care va vede pentru prima data simte influenta acestei delicateti linistitoare, care-i aminteste inconstient de blandetea si de sentimentul de siguranta daruite de mama sa in copilarie. In acest caz, tot ce va ramane de facut este sa refuzati avansurile celor care nu va intereseaza. In plus, nu sunteti inclinata sa va dezvaluiti prea repede in fata cuiva, preferand ca barbatul sa fie cel care o face primul. Il veti lasa sa va faca avansuri si sa-si faca numarul pentru a va seduce, iar tu vei juca rolul celei care nu se arata prea impresionata, fiind totusi flatata de zelul sau de mascul.

Desi sunteti o persoana curioasa din fire, grija de a va proteja sentimental va va impiedica sa dati curs dorintei de a face cuceriri dupa cuceriri si sa treceti astfel din floare in floare, asa cum fac unii barbati.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu