Astro Astrologia zodiilor

Planete protectoare ale zodiilor: Luna si racii


Luna reprezinta nevoia de implinire sentimentala si tanjeste dupa gasirea de persoane ideale cu care poti fi compatibil la nivel emotional.

Cand luna se afla pe axa directa a semnului te face sa fii constient de propriile tale sentimente in diferite situatii in care te poti afla, fie ca este vorba la nivel profesional sau la nivel personal. Astfel iti dai seama exact de ce ar mai fi nevoie ca demersuri din partea ta, stii care ar fi alegerea corecta numai ca in asemenea momente va fi foarte dificil sa poti face o alegere. Tot acum vei avea parte de foarte multe schimbari, vei fi cand fericit cand foarte trist. Pozitia lunii la cel mai apropiat punct de semnul zodiacal iti deschide ochii cu privire la asteptarile pe care le ai fata de cei din jurul tau. Cand este luna plina, de exemplu, e momentul cel mai potrivit pentru a-ti implini nevoile emotionale si dorintele pe care le nutresti in sinele tau.

Simboluri ale lunii: temperament schimbator, comunicare non-verbala, sentimente explorate, mama, raspunsuri instinctive, intuitie, mancare, daruire, protectie, memorie, impresii, reflectii, sensibilitate, casa, atasament, securitate/insecuritate, sentimentul de apartinere.

Partea negativa a lunii: nativii sunt foarte emotionali si se lasa condusi de propriile sentimente nemaivazand nimic in jurul lor, iar cand se implica intr-o relatie isi pun de la inceput inima pe tava de aceea riscand sa fie raniti destul de des.

Scopul lunii: este de a gasi echilibrul la nivel emotional, iar atunci cand il obtii te trasnsformi intr-o persoana care emana viata prin fiecare por al pielii.

Pietrele pretioase care va ofera energia pozitiva de care aveti nevoie sunt: argint si perle.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu