Astro Citeste viitorul

Ce spune ora la care te-ai nascut?


Timpul nu sta locului, ne organizam viata de zi cu zi in functie de ceas, la ce ora ne culcam, la ce ora ne trezim, cat timp pierdem pentru a ne machia si daca este suficient pentru a ajunge la timp la scoala sau la serviciu. Insa pentru o fractiune de secunda timpul sta locului, iar acel moment a fost atunci cand tu ai venit pe lume. Si pentru ca timpul joaca un rol important in viata noastra tot el ne poate spune cateva caracteristici despre noi insine:

Intre orele 6.00 – 12.00
Cand faci o alegere nu te dai inlaturi de la a o duce la final, esti hotarata in tot ceea ce faci si rare sunt momentele in care iti permiti sa fii nehotarata sau sa lasi alta persoana sa opteze in locul tau. Stii bine sa iti ascunzi sentimentele, poti sa vorbesti unei persoane care iti face inima sa tremure cu atitudine ca si cum el este un nimic in ochii tai. Te ranesc vorbele aruncate aiurea, nu lasi sa se vada asta, insa la timpul potrivit si la momentul oportun vei avea grija sa platesti cu aceeasi moneda. Iti faci griji in privinta viitorului mult prea mult, trebuie sa acorzi o mai mare importanta prezentului.

Intre orele 12.00 – 18.00
Persoanele nascute intre aceste ore au acel "ceva", o carisma aparte ce te transforma intr-un magnet pentru cei din jur. Mai toate persoanele cauta sa se imprieteneasca cu tine, esti puternica si nu iti este frica sa zambesti atunci cand simti asta si sa fii dura atunci cand situatia o cere. Barbatii trebuie sa lupte pentru tine, cei ce incearca sa te obtina doar prin doua vorbe isi bat gura degeaba, tu vrei mai mult si poti mai mult de aceea nu te limitezi la prima optiune. Ai tendinta sa arunci replici ascutite ce ating fix coardele care trebuie.

Intre orele 18.00 – 00.00
Cariera este unul dintre interesele majore pentru tine, iti place sa fii independenta, sa ai propriul ban si sa dispui de el cum doresti tu, fara sa trebuiasca sa oferi nici un fel de explicatie. Ai parte de multe obstacole in jur si nu de putine ori ai cazut jos, dar dupa cum ai vazut si tu indiferent de cat de dureroasa a fost caderea te-ai ridicat si ai mers mai departe. Esti genul de persoana care nu uita, de aceea foarte multe decizii le iei pe baza experientelor anterioare. Iti place sa iubesti, adori sa arati acest lucru, iti este greu sa gasesti partenerul
potrivit pentru tine datorita caracterului tau, esti 10 femei in una, ai nevoie de un tip puternic ce le poate stapani pe toate si care le poate cuceri pe toate.

Intre orele 00.00 – 6.00
Viata e ca un loc de joaca, vrei sa calatoresti sa faci toate nebuniile pe care ti le poti permite, iti place sa fii inconjurata de prieteni, esti mai aproape tot timpul ispitita sa faci ceva ce nu ar trebui sa faci. De cele mai multe ori faci alegerea corecta si nu te lasi ispitita, totusi ocazional iti permiti sa treci peste aceea limita, pentru simplu fapt ca regulile sunt facute pentru a fi respectate, dar si incalcate. Banii vin si pleaca, important este pe ce ii cheltui si tu intotdeauna esti atenta ca fiecare banut cheltuit sa fie pentru a te binedispune.
Te indrumi dupa citatul: viata e prea scurta ca tu sa treci prin ea prea preocupata ca sa o poti trai.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu