Astro Astrologia zodiilor

Sarcina si simptomele sarcinii in astrologie

Sarcina si simptomele sarcinii in astrologieAtunci cand iti doresti un copil si te pregatesti pentru a ramane insarcinata, astrologia poate da o mana de ajutor prin studiul atent al fazelor lunii corelat cu propria harta astrologica. Trebuie insa sa fii pe deplin sanatoasa pentru a reusi acest lucru si de aceea niste analize si consultarea prealabila a medicului specialist vor fi obligatorii mai inainte de orice alt pas.

Sarcina poate fi astfel programata calculandu-se momentul propice in intervalul cuprins intre o luna noua si alta luna noua, cel mai favorabil moment pentru procreere fiind de regula considerat cel care coincide cu faza lunii din momentul nasterii tale. Ziua lunara, cea din momentul nasterii tale, se poate afla prin consultarea unor tabele speciale, putandu-se discuta acum despre Luna in crestere, Luna noua, Luna in scadere sau Luna plina.

Desigur ca pentru o sarcina reusita, ziua lunara trebuie sa coincida cu perioada fertila a ciclului menstrual, aici ziua lunara aratand exact momentul cand te afli in perioada maxima de fertilitate. Ziua lunara poate de asemenea determina si sexul copilului, prin consultarea unui astrolog reusindu-se sa se procreeze un baietel sau o fetita, in acord cu preferintele parintilor.

Astrologii amatori pot incerca sa identifice momentul propice pentru demararea unei sarcini, dar de preferat este sa se apeleze la un profesionist care sa studieze cu atentie toate datele si sa poata da apoi niste informatii corecte, care sa permita apoi sarcina in cel mai fertil moment calendaristic. Nu este chiar atat de simplu de prezis acest lucru si de aceea, daca nu gasiti un astrolog bun, va fi de preferat sa va bazati mai degraba pe medici decat pe propriile cunostinte in materie de astrologie.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu