Astro Citeste viitorul

Modalitati de a ghici “alesul” in cartile de joc (II)


Citeste partea I Modalitati de a citi destinul in cartile de joc

Cum sa afli cine ti-e sortit, din cartile de joc

Dragostea

Toti avem un suflet pereche … nu toti insa avem si drumurile in asa fel puse in ce priveste propriul nostru destin incat acestea sa se intersecteze si sa va intalniti astfel dragostea. Sunt cazuri cand sufletul-pereche deja l-ai intalnit intr-o viata anterioara, iar acum esti doar in cautarea lui sau a propriului tau destin pentru a realiza doar un anumit lucru care va fi de mare importanta pentru altcineva, pentru tine sau pentru un alt scop mai presus de puterile noastre de intelegere.

Fiecare viata are un rol bine definit, daca in viata aceasta nu iti este predestinat sa il intalnesti pe EL asta nu inseamna ca restul persoanelor care calca in drumul inimii tale si pe care ii vei iubi si care te vor iubi sunt mai putin importante. Fiecare poveste are rolul ei.

Modalitati de a citi

Cand vine vorba de un anumit partener din viata ta este bine sa stii exact ce vrei ca aceste carti sa iti spuna: Vrei sa stii ce caracter are? Vrei sa stii ce va aduce in viata ta? Vrei sa stii cat de mult il vei iubi? Vrei sa stii cand il vei intalni?

Este foarte important sa alegi o singura intrebare pentru fiecare sedinta de acest fel si sa te concentrezi doar pe acea intrebare si nu pe mai multe. Cartile le vei aseza in fata ta in semicerc, vei trece palmele peste ele incet de 10 ori, pentru fiecare palma in parte, de la un capat la altul. In tot acest timp trebuie sa pui intrebarea cu glas tare.

Vei alege la sfarsit trei carti, care impreuna iti vor da raspunsul la intrebarea ta, vei trage o carte din partea stanga a semicercului, din mijloc si din partea dreapta, le vei aseza in forma unui triunghi in fata semicercului si vei scrie pe o bucatica de hartie din nou intrebarea pe care o vei pune impachetata in mijlocul lor. Vei intoarce intai cartea de sus, dupa care cele din partile laterale, ambele in acelasi timp. Este foarte important ca intrebarea ta sa fie directa si la obiect pentru a putea citi un raspuns corect. Cartile o sa iti poata spune daca acest barbat va aduce fericire sau ghinion in viata ta, daca te va iubi pentru totdeauna sau nu, daca te va trada sau va cauta sa iti faca o viata confortabila si lipsita de griji.

Fii atenta, nu te lacomi pentru a afla totul dintr-o data: Ghicitul in carti Semnificatia cartilor de joc

foto Northfoto

Rusu Raluca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu