Astro Citeste viitorul

Magia cristalelor energetice

Magia cristalelor energeticeCristalele ne pot fascina prin frumusetea si puritatea lor, foarte putine persoane rezistand atractiei de neoprit pe care o exercita aceste pietre rare asupra noastra. La nivel constient sau nu, multi dintre noi simtim un flux de energii pozitive la apropierea de un astfel de cristal, iar acest lucru se prea poate sa mareasca magia pe care o exercita ele asupra noastra.

Cristalele nu asteapta decat sa ne deschidem cu adevarat catre ele pentru a ne potenta energiile cu altele proaspete, putand sa ajute la mai grabnica vindecare a unei boli grele, sa ne schimbe starea de spirit inspre bine, alungand orice urma de depresie sau sa ne invete cum sa ii ajutam la randul nostru pe altii, transferandu-le din energiile proprii sau facand asta cu ajutorul acelorasi cristale energetice.

Cristalele nu se gasesc prea usor si nici nu vin la preturi mici si de aceea vom avea intotdeauna nevoie de ajutorul unui cunoscator atunci cand dorim sa ni le procuram. Fiind adevarate "centrale energetice", cristalele emit tipuri variate de vibratii, fiecare diferita dupa culoarea si forma cristalului. Aceste energii patrund in corpul nostru, in mod fizic si efectiv, si contribuie la echilibrarea sistemului nostru energetic, fapt benefic mai ales daca alegem sa purtam cristalele in zona centrilor energetici, numiti chakre.

Unele persoane, dotate cu o intuitie de exceptie, nu mai apeleaza la ajutorul nimanui pentru a-si procura cristalele energetice, aceste persoane simtind instinctiv care culoare si forma li se potriveste si indragostindu-se cum se spune "la prima vedere" de cristalul preferat. Este cat se poate de adevarat ca si cristalele ne pot alege pe noi, in special daca se simte ca avem mare nevoie de ajutorul lor. Ia nastere astfel un dialog eficient intre om si materie, care la final se va solda cu atingerea unui nivel marit de profunzime spirituala si deci transformarea noastra din fiinte banale in niste fiinte capabile de compasiune si putand sa ajutam pe altii la randul nostru.

In mod misterios, cristalele isi exercita puterea de vindecare asupra noastra, calmandu-ne mintea, adunandu-ne emotiile si sentimentele intr-un tot unitar si ajutandu-ne mereu sa facem alegerile potrivite indiferent de scopul urmarit de noi. Cu timpul insa cristalele se pot incarca si de energii negative atunci cand persoana care le poarta nu respecta intru totul regulile jocului si se opune constant fortei lor energetice, iar in aceste situatii fie alegem sa le descarcam de astfel de energii nocive, fie renuntam sa le mai purtam pentru o vreme deoarece ele ne pot la fel de usor face si rau daca nu le acordam grija si intretinerea corespunzatoare.

Pentru a curata si descarca cristatele energetice de energiile negative putem sa apelam la mai multe metode printre care putem aminti:

– Plasarea cristalului intr-un pat de sare de mare pentru durata unei zile va reusi sa indeparteze energiile negative, urmand ca mai apoi sa spalam bine cristalul sub jet de apa rece si sa aruncam la cos toata sarea pe care am folosit-o si care a absorbit aceste energii negative;

– Betisoarele de bambus parfumat, tamaia sau alte plante si ierburi folosite pentru purificare pot sluji si la curatarea cristalului energetic de incarcaturi negative prin plasarea acestuia deasupra fumului pentru perioade medii de timp astfel incat sa indepartam toate energiile rele;

– Expunerea la razele solare sau la lumina Lunii de asemenea se spune ca poate curata cristalul de energiile sale negative, tot astfel reusind si sa il reenergizam pozitiv.

Cristalele energetice lucreaza prin intermediul vibratiilor asupra noastra, afectand in bine propriul nostru camp energetic si corectand eventualele sale disfunctionalitati. Prin stimularea chakrelor, energiile noastre interioare sunt activate de catre cristal la fel ca si in cazul persoanelor pioase, care se roaga indelung pentru a atinge aceeasi stare speciala.

Astfel invatam cum sa ne ajutam de unii singuri pentru a atinge un grad superior de sanatate si puritate, dar si pentru a ii asista pe ceilalti in acest sens. Cristalele energetice sunt niste ajutoare bune din aceste punct de vedere, dar fiind vorba despre niste obiecte rare, pretul la care pot fi procurate asemenea cristale este mai intotdeauna foarte ridicat.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu