Astro Astrologia zodiilor

Ian Somerhalder, Sagetatorul care va tinti direct in inima ta

Ian Somerhalder, Sagetatorul care va tinti direct in inima taIan Somerhalder s-a nascut pe 8 decembrie 1978 si a crescut in orasul Covington, statul Louisiana, SUA. Printre pasiunile sale de inceput s-au regasit inotul, pescuitul, dar si calaria. In copilarie a facut parte din clubul local de drama scolara si a participat si la realizarea a cateva piese impreuna cu grupul de teatru local.

Mama sa a fost prima persoana care sa observe ca Ian poate mai mult si ca are o carisma aparte care ii poate aduce sanse mari pe scena publica. A fost astfel inscris la o scoala de modeling inca de la o varsta frageda, acolo el prezentand haine pentru copii. Modelingul a deschis usa calatoriilor prin Europa, la 17 ani el vizitand deja Parisul, Milano sau Londra, unde a prezentat colectii pentru Calvin Klein, Dolce&Gabanna, Gucci, Versace si Guess.

Tot in jurul acestei varste a descoperit ca este atras catre actorie si a inceput sa urmeze cursuri sub permanenta supraveghere a lui William Esper. Talentul sau a fost reperat de un manager care ii va deschide drumul catre profesionism. A jucat in filme precum “The Lost Samaritan”, “The Tournament”, “How to Make love to a Woman” insa productiile care i-au adus mii de fani si sansa de a deveni un adevarat star la Hollywood au fost "Lost" si "Vampire Diaries".

Rolul Damon din "Vampire Diaries" i-a adus recunoasterea pe plan international. Postura de vampir rece, dar cu o inima sensibila a cucerit inima mai multor fete, aici ce-i drept fiind de vina si look-ul sau atragator.

Ian Somerhalder este un Sagetator pana in maduva oaselor. Carismatic, poate cuceri pe oricine doreste si are o fire extrem de pozitiva si sociabila, iar prin dispozitia sa speciala poate atrage multe persoane in jurul sau. Iubeste aventura si adora sa incerce sporturi noi si sa se bucure de fiecare clipa pe care viata o pune la picioarele sale.

Nu se da batut usor si atunci cand urmareste un scop il va duce la capat fara sa se uite vreodata inapoi. Nu poate fi inchis intr-o colivie, adora sa fie liber si sa poata face tot ce isi doreste. Persoana iubita de el trebuie sa aiba foarte multa rabdare si intelegere, iar daca ii ofera acestea va trai alaturi de Sagetator clipe memorabile, romantice, nebunatice si pline de pasiune.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu