Astro Astrologia zodiilor

Astrologie gay – compatibilitate in dragoste

Astrologie gay - compatibilitate in dragosteProblemele de afinitate spirituala si fizica cu care se confrunta astrologia se regasesc si la nivelul personalizat al persoanelor de orientare gay, si aici succesul relatiilor de dragoste sau prietenie fiind determinat de apartenenta comuna la unul dintre cele 4 elemente sau de conflictele care pot aparea intre elementele opuse precum foc-apa sau aer-pamant.

Armonia intr-o relatie care implica doua persoane de orientare gay nu este neaparat un factor determinant al succesului acestei relatii, dar astrologia incurajeaza si in acest caz particular consultarea atenta a astrelor pentru a fi eliminate din start toate aspectele negative care pot impieta asupra bunului mers al lucrurilor, chiar si atunci cand este vorba doar despre o aventura trecatoare si nu un angajament de durata.

Prin simpla consultare a tabelelor de compatibilitate astrala, si persoanele de orientare gay pot beneficia, fara ca macar sa consulte un astrolog profesionist, de ajutorul astrologiei in ce priveste rezultatul pozitiv al implicarii intr-o relatie romantica. Plecand de la semnul zodiacal, se pot astfel stabili niste perechi cu sanse bune de succes, dar se pot arata si nativii altor zodii, care cu siguranta ar trebui evitati atunci cand vine vorba de compatibilitatea in dragoste.

Berbecul
Pentru Berbeci, partenerii perfecti sunt persoanele din zodia Leului si cea a Sagetatorului, dar suficient de compatibili vor fi si Gemenii, Varsatorii sau chiar si alti Berbeci, daca e vorba doar de prietenie. De evitat sunt Racii si Capricornii, iar Balantele nici macar nu ar trebui bagate in seama deoarece ii pot aduce pe Berbeci intr-un adevarat iad emotional.

Taurul
Foarte bine se va intelege Taurul cu Fecioarele si Capricornii, iar Racii si Pestii sunt alegerile imediat urmatoare. Taurii pot fi foarte buni prieteni cu alti Tauri, dar trebuie sa evite constant Leii si Varsatorii si mai ales Scorpionii, care sunt definitiv incompatibili cu Taurii.

Gemenii
Pentru Gemeni, partenerii perfecti sunt persoanele din zodia Balantei si cea a Varsatorului, dar suficient de compatibili vor fi si Berbecii, Leii sau chiar si alti Gemeni, daca e vorba doar de prietenie. De evitat sunt Fecioarele si Pestii, iar Sagetatorii nici nu se pune in discutie sa fie creditati cu sentimente speciale.

Racul
Foarte buni parteneri pentru Raci sunt Scorpionii si Pestii, de asemenea si Taurii si Fecioarele se apropie de idealul romantic, insa Berbecii, Batalantele si, mai ales, Capricornii trebuie evitati in mod constant.

Leul
Leii se impaca de minune cu Berbecii si Sagetatorii, au o afinitate buna cu Gemenii si Balantele, dar nu vor avea o relatie fericita cu Scorpionii, Taurii sau, mai ales, Varsatorii.

Fecioara
Capricornii si Taurii fac fecioarele foarte fericite in dragoste, iar Racii si Scorpionul nu sunt nici acestia prea departe de idealul romantic. Gemenii si Sagetatorii insa trebuie evitati, iar Pestii mai mult decat toate celelalte zodii nefaste.

Balanta
Balantele se impaca de minune cu Gemenii si Varsatorii, au afinitati bune cu Leii si Sagetatorii insa nu pot face casa buna cu Racii si Capricornii si cu atat mai putin cu Berbecii.

Scorpionul
Racul si Pestii relationeaza perfect cu Scorpionul, iar Fecioara si Capricornul se impaca si acestia bine cu aceasta zodie. Leii, Varsatorii si mai ales Taurii insa trebuie tinuti la distanta deoarece relatia cu acestia nu promite decat necazuri si nefericire.

Sagetatorul
Berbecii si Leii sunt parteneri ideali pentru Sagetator, iar Balantele si Varsatorii nici acestia nu sunt o alegere gresita. Fecioarele insa si Pestii, dar mai ales Gemenii nu sunt deloc compatibili cu Sagetatorii.

Capricornul
Capricornii se simt impliniti alaturi de Tauri si Fecioare, nu le displac nici Pestii sau Scorpionii, dar trebuie sa evite Berbecii, Balantele si, mai mult decat orice, Racii in ce priveste relatiile lor romantice.

Varsatorul
varsatorii vor avea un bun partener in Gemeni si Balante, destul de compatibili sunt si cu Berbecii sau Sagetatorii, dar de evitat mereu vor fi in cazul lor Taurii, Scorpionii si mai ales Leul.

Pestii
Pestii se simt fericiti la maximum alaturi de Raci si Scorpioni, le plac si Taurii si Capricornii, dar se feresc sau ar trebui sa se fereasca mereu de Gemeni si Sagetatori. Iadul pe pamant pentru Pesti este relatia de durata cu o Fecioara, care le poate face multe zile fripte.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu