Astro Astrologia zodiilor

Femeia Capricorn

Femeia CapricornStie sa-i citeasca pe cei din jur ca pe o carte deschisa. Nu se grabeste niciodata in a lua decizii. Rationala si calculata, isi analizeaza fiecare pas inainte de a actiona.

Inspira putere si, de aceea, foarte multe persoane o cauta pentru a-i cere sfaturi, dar sunt si oameni care nu-i ies din cuvant din cauza ca le este frica sau pentru ca nu vor sa o dezamageasca. Cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci este sa subestimezi femeia Capricorn, pentru ca ea stie sa manipuleze, te poate ridica pe cele mai inalte culmi, dar te poate strivi si ca pe un gandac.

Are o ambitie de invidiat, lupta cu toate puterile pentru a obtine ce isi doreste, nu se lasa doborata si nu fuge de munca. Din punct de vedere profesional, i se poate reprosa, poate, ca ofera totul pentru a obtine calitate si, la randul ei, asteapta totul de la cei din jur.

Cand nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, devine extrem de incapatanata, nu o poti urni in nici o alta directie decat cea aleasa de ea. Obisnuita sa aiba intotdeauna dreptate, chiar si atunci cand greseste, va roti situatia in asa fel incat sa ajungi sa-i dai dreptate.

Este o femeie abila, nu foloseste forta pentru a obtine ceva. Ii place mai mult stilul subtil si manipulator, datorita caruia isi atinge obiectivele fara prea mult efort.

Stie sa-si protejeze imaginea chiar si atunci cand e indragostita. Desi pare foarte calma si directa, in spatele chipului neschimbat, inima aproape ca ii sare din piept. Iubeste cu toata inima si isi ofera loialitatea neconditionata. Nu poate fi cucerita cu usurinta, dar cand vei reusi, nu vei fi nici un pic dezamagit. Vei descoperi o femeie pasionala, care stie sa traiasca clipa. Cere de la partener exact ceea ce ofera: respect, iubire, loialitate! Fara aceste lucruri, o femeie Capricorn nu va fi niciodata fericita cu adevarat.

Partenerul trebuie sa ii inteleaga si sa ii aprecieze independenta de care are nevoie. Este o femeie puternica, motiv pentru care ii trebuie un barbat la fel de puternic.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu