Astro Astrologia zodiilor

Ce iti doresti de la partenerul tau intr-o relatie?

Ce iti doresti de la partenerul tau intr-o relatie?Berbec: Vrei o persoana care sa iti ofere lucruri spontante, care sa te determine sa incerci lucruri noi, care sa te molipseasca de dorinta sa de aventura si care iubeste viata.

Taur: Un partener care stie sa te aprecieze, de care te simti mandra, caruia nu-i este rusine sa spuna in gura mare "Este cea mai frumoasa"!

Gemeni: Ai nevoie de opusul tau, adica de o persoana care sa fie sociabila, vorbareata, care adora sa glumeasca si care nu ia fiecare lucru foarte in serios.

Rac: Nu cere foarte multe, dar pune pret pe incredere. Fara aceasta nu crede ca poate sa functioneze nici o relatie.

Leu: Vrea un partener care sa o aprecieze, care sa o motiveze, care sa nu uite sa ii faca un compliment chiar daca relatia are vechime. Doreste pe cineva care sa o faca sa se simta deosebita.

Fecioara: Sa fie calm, respectuos si sa stie sa se comporte. Altfel, degeaba o iubeste pana peste cap daca, atunci cand ies in oras, o face de rusine prin atitudine si gesturi.

Balanta: Iubeste armonia, lipsa stresului si a grijilor. De aceea, un partener potrivit este acela care va intelege ca are defecte si i le accepta.

Scorpion: Are permanent nevoie de dovezi de iubire, motiv pentru care nu se va potrivi niciodata cu cineva rezervat in a-si exprima sentimentele. Ea are nevoie de pasiune, de iubire, de nebunie.

Sagetator: Vrea o relatie in care partenerul poate si este dispus sa ii indeplineasca toate dorintele si visele. Acesta este drumul spre inima ei.

Capricorn: Sinceritatea este lucrul de care un Capricorn are nevoie intr-o relatie. Nu suporta sa aiba de-a face cu minciuna sub nici o forma.

Varsator: Iti doresti sa fie acolo, sa te asculte, sa te sprijine, sa imparta lucrurile frumoase ale vietii cu tine. Cu alte cuvinte, vrei pe cineva implicat in relatie!

Pesti: Are nevoie doar de dragoste absoluta. Atat timp cat ii arati ca o iubesti, totul are o solutie, pentru orice problema exista o rezolvare.


 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu