Astro Astrologia zodiilor

Cum reactionezi la stres?

Cum reactionezi la stres?Berbec: Explodezi! Arunci, tipi, trantesti! Este modul in care alegi sa te descarci si ar fi bine ca nimeni sa nu-ti stea in cale in acele momente.

Taur: Nu mai poate gandi, nu se mai poate concentra. Are nevoie neaparat de o pauza, de un moment de respiro pentru a-si putea aduna gandurile.

Gemeni: Intorc spatele si se duc ca si cum nimic nu s-a intamplat. Ignore total! Nu-i intereseaza, nu vorbesc, pur si simplu pleaca fara sa anunte pe cineva.

Rac: Lacrimile sunt metoda cea mai rapida si cea mai usoara pentru a se descarca. Nu conteaza unde se afla sau cine este prin jur, lacrimile curg fara oprire.

Leu: Are nevoie de un patratel rosu pentru a putea descrie valul de cuvinte dure care ii ies din gura. Spune tot ce ii sta pe inima, fara sa menajeze pe nimeni.

Fecioara: Are o stapanire de sine de invidiat. Nu va reactiona niciodata in public sau exact atunci cand are loc evenimentul neplacut. Fecioara infrunta stresul prin ignoranta.

Balanta: Este o zodie ce iubeste armonia. De aceea, nu se pune in situatii de stres, iar daca se gaseste in vreuna, va pune povara situatiei pe umerii altcuiva.

Scorpion: Impulsiv, poate fi capabil aproape de orice la stres. De obicei, se linisteste repede aruncand o cana intr-un perete, distrugand o tastatura sau dand cu pumnul in birou.

Sagetator: Se implica emotional, cauta sa vada ce ar trebui sa faca, cum sa faca pentru ca totul sa fie bine. Nu are liniste si somn pana nu gaseste o solutie.

Capricorn: Cand e stresat, vorbeste foarte mult, pana se descarca de orice strop de indoiala si griji.

Varsator: Nu are stare. Se plimba de colo-colo, dezbatand singur ce este de facut. Nimeni nu poate vorbi cu el intr-un astfel de moment pentru ca nu are chef.

 

Pesti: Se izoleaza si nu impartaseste ceea ce simte. Prefera sa gaseasca o solutie in tacere, fara sa raspunda intrebarilor.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu