Astro Astrologia zodiilor

Cum se descurca zodiile cu banii?


Berbecul
Persoanele din zodia Berbecului cauta faima si nu averea si, de aceea, nu isi doresc neaparat sa se imbogateasca. Le place sa cheltuiasca si foarte rar iau niste masuri financiare prudente. Risipesc multi la distractii si nu le place sa ii vada lumea ca isi numara banii.

Taurul
Sunt foarte muncitori si acumuleaza constant economii importante. Isi bat capul des cu identificarea surselor de finantare optima. Taurii sunt si buni depunatori la conturile din banca. Se tem de saracie si fac totul pentru a nu ramane vreodata fara bani suficienti la dispozitie.

Gemenii
Sunt persoane foarte sociabile, nu le poti cunoaste usor intentiile si le place sa cheltuiasca la nebunie. Ca si Berbecii, Gemenii tind sa fie prea lejeri la buzunar si, de multe ori, ajung sa nu isi mai poata plati datoriile din cauza modului in care risipesc banii pe distractii de tot felul.

Racul
Racilor le place siguranta pe toate planurile, inclusiv cel financiar. Sunt si niste parteneri de afaceri corecti deoarece trateaza foarte in serios problema banilor si colaboreaza foarte bine cu bancile. Foarte rari de gasit sunt Racii care sa nu aiba depusi niste banuti in vreun cont pentru zile negre.

Leul
Le plac sa cheltuiasca, dar nu doresc sa ajunga datori la nimeni si de aceea vor tine strans in frau balanta lor de plati. La cumparaturi, in special, Leii pot cheltui foarte multi bani, dar la fel de mult le place sa arunce banii si pe concedii scumpe, petrecute in locatii de lux. Sunt totusi niste persoane echilibrate financiar deoarece nu se intind mai mult decat le permite plapuma.

Fecioara
Niste fiinte deosebit de precaute in plan financiar, Fecioarele sunt buni administratori de fonduri banesti putand trai lunga vreme cu te miri ce si facand economii la sange. Le plac cumparaturile, dar prefera sa se manifeste cu zgarcenie atunci cand simt ca o cheltuiala prea mare le-ar putea da peste cap bugetul.

Balanta
Asa cum spune si numele acestei zodii, Balantelor le place ordinea si echilibrul, iar acest lucru se va rasfrange si asupra modului in care aleg sa isi gestioneze bugetul. Fac economii importante, chiar si saptamanal daca se poate, si de ulte ori vei recunoaste o Balanta daca observi cum renunta fara regrete mari chiar si la tutun sau cafea atunci cand se impune acest lucru.

Scorpionul
Cu un temperament navalnic si un comportament aproape impulsiv Scorpionii nu dau deloc impresia ca ar sti cum sa isi administreze singuri banii insa adevarul este ca ei reusesc mai intotdeauna sa pastreze un bun echilibru din acest punct de vedere. Este la fel de adevarat si faptul ca pot face cheltuieli nebunesti, dar cumva vor reusi sa compenseze pierderile cu identificarea unor surse suplimentare de venit care sa umple apoi gaurile cauzate de pasiunea lor pentru lux si lucruri frumoase.

Sagetatorul
Sunt mari cheltuitori si chiar amatori de jocuri de noroc. Nu le pasa mai deloc de siguranta financiara poate si pentru ca sunt capabili sa atraga fonduri maricele inspre propriile buzunare intr-un timp relativ scurt. Le place sa socializeze si, daca asta presupune si cheltuieli mai mari, nu se vor da indarat de la a cheltui atat cat este nevoie pentru a se simti mai bine in propria piele.

Capricornul
Sunt prudenti, nu se dau indarat de la eforturile suplimentare si astfel le va veni mult mai usor sa isi administreze fondurile banesti echilibrat. Intrucat petrec mare parte a timpului muncind sau facand activitati practice, aducatoare si de profit, nu le mai ramane prea mult pentru a-si cheltui si banii rezultati din aceasta. Sunt persoane calculate si le place sa isi depuna banii intr-un cont sigur, la banca.

Varsatorul
Persoanele din zodia Varsatorului pot castiga sume importante de bani insa pentru ei acest lucru nu este o prioritate in viata si, de aceea, se vor concentra asupra altor prioritati pierzand poate din punct de vedere financiar, dar castigand pe alte planuri ale existentei. varsatorii nu uita totusi sa mai faca si ceva economii ei nefiind complet cu capul in nori din acest punct de vedere.

Pestii
Au noroc si pot castiga bani fie din mosteniri fie datorita unui noroc chior. Nu stiu insa sa administreze banii obtinuti atat de usor si nici nu se pot organiza pentru a intelege ceva din cheltuielile facute. Pestii se bazeaza foarte mult pe ajutorul familiei si vor avea noroc in plan financiar numai daca totul este ok acasa, altfel riscand sa ajunga la faliment in foarte scurta vreme.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu