Astro Astrologia zodiilor

Ce ascunde zodia Balantei?


Desi au momente in care par foarte visatori si dau senzatia ca mai mult le place sa glumeasca decat sa vorbeasca serios sunt persoane extrem de echilibrate si rationale doar ca prefera sa zambeasca mai des decat sa lase ca problemele zilnice sa le impovareze umerii. Se ghideaza dupa faptul ca, cu cat lucrurile iti merg mai rau, cu atat trebuie sa fii mai optimist si sa razi ghinionului in fata.

Le place sa lucreze in echipa, nu sunt genul de persoane care sa isi umple caruta cu saci numai pentru dansii, sunt genul de persoane carora ii place sa imparta ce au, nu sunt zgarciti si nici lacomi. Nu isi lasa inima deschisa orisicui, il poti cuceri cu greu, trebuie timp si dovezi continue pentru a-i dobandi prietenia, sa fii doar amic cu el e simplu insa pentru ceva mai mult trebuie sa lupti. Odata insa ce ai reusit sa ii intri in piele te vei bucura de toata atentia lui, acesta va sti cum sa te trateze si este neasteptat de atent la cele mai mici detalii, fie ca e vorba de comportament sau de ceea ce spui.

Au o memorie foarte buna, asa ca sa nu cumva sa incerci sa ii minti pentru ca te vor prinde repede cu matza in sac. Au momente cand sunt foarte gelosi si chiar te vor supune la tot felul de teste pentru a verifica daca sentimentele tale sunt reale sau nu. Le place sa fie "cocosul in casa" si, chiar daca nu o arata, vei observa ca intotdeauna acesta va avea ultimul cuvant de spus. Insa trebuie sa ai mare rabdare cu ei pentru ca daca stii cum sa le vorbesti si sa ii intelegi vor sfarsi prin a-ti face toate poftele. Daca ai gresit fata de ei mai bine cere-ti scuze cat de repede, nu iarta usor si odata tradati nu vor putea sa treaca peste aceasta, nu se vor razbuna insa iti vor intorce spatele si nu le va mai pasa de ce spui tu, in doar o secunda dintr-o persoana importanta vei fi doar un nimic.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu