Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti… ca sa iti spun ce miros te calmeaza


Berbecul: levantica este cheia catre alinarea nervilor si a starilor de stres ce iti intuneca ochii.

Taurul: parfumul trandafirului este cel ce te inspira, te ajuta sa meditezi, trezeste toate simturile tale, te ajuta in clarificarea gandurilor.

Gemeni: Regina noptii ofera mirosul ce iti va ameti toate simturile, orice gand negativ si orice grija vor dispare din mintea ta ce se va concentra in a asimila cat mai mult din aceasta mireasma ce te va calma si te va ajuta in ati pune in ordine gandurile.

Rac: mirosul nufarului este cel care iti confera o mai buna putere de concentrare pentru a-ti pune in ordine planurile.

Leu: Daca ai nervii intinsi la maxim si nu iti vine decat sa iti cumperi un set de farfurii doar pentru a le izbi de perete pentru a te calma…mai bine nu cheltui banii…..lacramioara este floarea a carui parfum este cel ce ti se potriveste, iti va induce o stare pozitiva in doar cateva minute prin simplu fapt ca gingasia ei iti aduce aminte ca in viata sunt lucruri mult mai importante de care trebuie sa iti pese decat niste nimicuri care ar trebui ignorate cu prima ocazie.

Fecioara: cimbrul iti va calma fiecare fibra a trupului si iti va induce o stare de de liniste sufleteasca.

Balanta: este foarte sensibila la mirosuri insa cel de brad o transpune imediat in natura si ajuta in a alunga chiar si pentru o clipa toate problemele ce ii impovareaza umerii.

Scorpion: crinul ajuta scorpionul sa se retraga si sa ignore toate sunetele din jur, astfel putand sa comunice mai bine cu el insusi.

Sagetator: rozmarinul, daca vrea sa zambeasca, atunci este suficient doar un mic val din acest miros si ii reinvie increderea in propriile puteri.

Capricorn: lavanda, acest miros are darul de a-i calma emotiile si starile de panica, tremurul exagerat sau agitatia.

Varsator: pelinul il ajuta in a-i reface fortele, are un efect terapeutic asupra simturilor, dar si spiritului varsatorului.

Pesti: mirosul de portocala ii ascute simturile si atentia va fi la maxim in orice domeniu s-ar orienta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu