Astro Astrologia zodiilor

Cum poti seduce definitiv nativii semnelor astrologice?

Cum poti seduce definitiv nativii semnelor astrologice?Cu totii dam dovada de unele slabiciuni atunci cand ne dorim foarte mult dragoste si compania unei persoane placute, iar aceste slabiciuni pot sa fie speculate in bine sau in rau de ceilalti, noi neputand sa ne impotrivim cu putere unor astfel de dorinte intru totul justificate si fiind de aceea obligati sa ne supunem cursului "natural" pe care il iau intotdeauna lucrurile in asemenea situatii.
 
Privindu-ne si din aceasta perspectiva, descoperim cu umilinta faptul ca, pana la urma, nu noi alegem preferintele pe care le avem in plan romantic ci mai degraba acestea ne aleg pe noi, dar asta face pana la urma si farmecul intregului joc al seductiei, aici atat victima cat si pradatorul trebuind fie sa se supuna regulilor trasate de astre, fie sa isi nege fiinta interioara din teama de a nu suferi mult din dragoste.
 
1. Berbecii sunt astfel vulnerabili in fata unui trup cu forme perfecte, iar daca posesorul sau posesoarea unui astfel de trup armonios mai da dovada si de multa siguranta si stapanire de sine, atunci Berbecul va cadea garantat in plasa, abandonandu-se chiar si impotriva vointei sale vartejului pasiunii.
 
2. Spre deosebire de Berbeci, Taurii nu se preocupa atat de mult de altii cat de propria lor persoana si de aceea punctul lor slab va fi atentia speciala acordata lor, care sa fie acompaniata eventual si de unele cadouri sugestive. Daca pretendentul mai este si priceput in pat, atunci Taurii vor fi complet cuceriti, ei oferindu-si ulterior intregul suflet persoanei care stie sa le speculeze aceasta parte ascunsa a lor.
 
3. Gemenii raspund foarte bine persoanelor care stiu sa flirteze cu mare arta, lor placandu-le la nebunie acest joc de societate si dorindu-si sa il prelungeasca la infinit. In masura in care sunt pusi bine in valoare si isi pot exprima stralucit ideile originale, Gemenii vor raspunde cu mare efuziune, oferindu-se practic pe tava tuturor celor care ii pot ajuta sa isi manifesteze personalitatea la maximul sau potential.
 
4. Racii sunt putin mai ciudati, ei sfidand uneori limitele normalitatii in plan romantic. Sensibili si emotivi prin natura lor, Racii se pare ca adora sa fie dominati intr-o relatie romantica, ei cautand adeseori un partener capabil sa ii cocoloseasca, dar si sa le ofere un foarte necesar sentiment de protectie si siguranta.
 
5. Leul cedeaza rusinos de repede in fata persoanelor care stiu sa ii mangaie vanitatea si va cere o atentie constanta pentru a fi sedus pe de-a intregul, dar se poate rapid orienta catre alte persoane daca simte ca e neglijat. Nu e deloc o cucerire usoara, dar uneori merita toate eforturile.
 
6. Fecioara cere nici mai mult, nici mai putin decat perfectiunea in tot ceea ce face si de aceea se va astepta ca cei care doresc sa ii intre in gratii sa procedeze similar. Asta inseamna desigur ingrijire corporala desavarsita, dantura completa si, pe cat posibil, o buna initiere in arta seductiei cu toate regulile sale de angajare.
 
7. Balantele nu sunt atat de pretentioase ca Fecioarele, dar pun si ele accent deosebit pe eleganta si rafinament, preferand de regula romantismul de tip clasic, adica flori, cina, sarutat sub clar de luna si tot tacamul. Cine stapaneste la perfectie asemenea metode de seductie va castiga garantat inima unei Balante.
 
8. Pentru Scorpioni, foarte excitante sunt relatiile interzise sau cele care ies putin din cadrele normalitatii si de aceea trebuie speculata aceasta latura perversa a lor prin propuneri de-a dreptul nerusinate precum sexul in locuri publice, adulter sau alte situatii care pentru un Scorpion reprezinta o buna ocazie de a calca inca o data regulile si morala traditionala.
 
9. Sagetatorul are nevoie de aventura si de schimbare in mod constant, aici regasindu-se si slabiciunea sa cea mai mare. Iesirile mai dese la mare, la munte, in natura sau doar serile petrecute pe cinste in atmosfera unui club "fierbinte" pot fi motive suficiente pentru a seduce definitiv un Sagetator.
 
10. Seriosi si incapatanati cum ii stie toata lumea, Capricornii pot parea inaccesibili doar la o prima vedere, in realitate ei transformandu-se in zahar si miere atunci cand este nevoie de dansii pentru a ajuta pe cineva aflat la necaz. Daca stiti sa jucati bine cartea persoanei neajutorate, in cautare de sprijin moral, dar si afectiv, Capricornii va vor cadea in mreje ca musca in plasa unui paianjen.
 
11. Varsatorii sunt excentrici, acesta este cuvantul care ii defineste cel mai bine, iar pentru dansii vor exista suficient de multi pretendenti in lumea moderna a prezentului, in special cei care iubesc artele frumoase, ineditul si exoticul putand sa ii cucereasca pe vecie pe Varsatori.
 
12. Pestii sunt sedusi usor de rafinament si o minte capabila sa creeze fantezii dupa fantezii, aceasta zodie fiind probabil cea mai aproape de universul copiilor din toate. Tratati-i deci pe Pesti ca pe niste copii mari mereu in cautare de universuri noi si ajutati-i sa vada cu ochii mintii asemenea universuri si astfel ii veti cuceri cu siguranta, ei devenind practic dependenti de roadele imaginatiei voastre.
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu