Astro Citeste viitorul

Stiati ca fiecare semn astrologic poseda in mod latent abilitati parapsihologice speciale?

Conform descoperirilor recente din domeniul astrologiei, se pare ca avem cu totii anumite abilitati parapsihologice speciale, care asteapta latent in adancurile fiintei noastre sa iasa la lumina, nu de putine ori noi descoperindu-ne capabili sa intuim evenimente viitoare, putand sa stabilim contacte cu fiinte din alte planuri ale existentei sau relationand in mod inexplicabil de facil cu animalele si mediul nostru inconjurator.
 
Pentru fiecare semn astrologic, astfel de abilitati parapsihologice sunt diferite, prin exercitiu si rabdare cu totii putand sa ni le cultivam in mod stiintific si sa avem astfel acces la alte simturi suplimentare care sa ne largeasca orizonturile si modul in care putem percepe realitatea. Nu este desigur simplu sa atingi un astfel de obiectiv, dar stiind totusi de ce esti capabil poate fi privit ca un prim pas catre un plan mai vast al existentei tale.
 
Stiati ca fiecare semn astrologic poseda in mod latent abilitati parapsihologice speciale?Berbecul
Berbecii sunt deosebit de priceputi sa descopere oportunitati reale acolo unde nimeni altcineva nu simte nimic deosebit, din acest motiv ei fiind considerati si foarte buni lideri, capabili adica sa isi fructifice aceste abilitati speciale ale lor si sa duca lucrurile pe un curs mereu ascendent. Berbecii pot intui foarte bine un curs al evenimentelor si actioneaza aproape instinctiv pentru a obtine avantaje maxime din aceasta.
 
Taurul
Fiinte de obicei sensibile si pline de tact, Taurii intuiesc usor relatiile umane si dinamica lor, fiind de aceea excelenti diplomati si adevarati specialisti in relatiile cu publicul. Ei pot detensiona situatii foarte explozive cu mult inainte ca acestea sa se produca si nu se tem sa ia "taurul de coarne" atunci cand altii nu vor sa asculte de vocea ratiunii.
 
Gemenii
Pentru Gemeni, intimitatea cu cuvantul este o abilitate innascuta, ei vorbind la fel de natural ca si atunci cand respira. Prin comunicare, pot cu adevarat transforma lumea inconjuratoare, fiind niste purtatori de cuvant de exceptie. Sunt profesionisti de imagine excelenti si pot de asemenea functiona si ca preoti, predicatori, lideri de campanii publicitare sau formatori de opinie.
 
Racul
Racii sunt un fel de mediu pentru toti cei din jurul lor, ei resimtind intens emotiile nespuse ale celorlalti. Chiar si daca persoana din fata lor este complet straina, Racii pot intui usor cu cine au de-a face si actioneaza in consecinta, oferindu-i sau nu credit suficient. Din acest motiv, Racii par sa reactioneze uneori in mod fortat, dar adevarul este ca dansii presimt anumite reactii cu mult inaintea noastra si fac apoi totul pentru a preveni escaladarea unei situatii date.
 
Leul
Nu de pomana sunt Leii priviti ca regi ai zodiacului, ei fiind foarte bine conectati la ritmurile planetei si dandu-ne astfel tuturor un sentiment de echilibru si apartenenta la o lume mai mare. Prezenta Leilor este de aceea plina de sens pentru o comunitate, ei reusind sa alunge temerile si stresul acolo unde aceste stari tind sa acapareze zonele profunde ale sufletului uman. Precisi in toate actiunile lor, Leii e bine sa fie ascultati atunci cand cer moderatie in fapte sau cand, dimpotriva, ne indeamna la actiune.
 
Fecioara
Foarte practice, Fecioarele au un instinct special pentru dezastre, dar si pentru oportunitati excelente si se orienteaza adesea si in functie de ceea ce le spune intuitia lor. Dezvoltandu-si bine aceasta abilitate speciala a lor, Fecioarele pot preveni catastrofele din viata celor din jurul lor,
 
Balanta
Functionand aproape telepatic, Balantele ne pot vedea pe toti in profunzimea fiintei noastre si stiu sa ne ofere astfel sfaturi utile care sa ne aduca mai aproape de adevarata noastra natura. In mod paradoxal, nu la fel stau lucrurile si atunci cand vine vorba despre propria lor persoana, Balantele avand nevoie constanta de altii pentru a isi echilibra propriul destin.
 
Scorpionul
Specialitatea Scorpionilor a fost dintotdeauna pasiunea si sexul, din aceasta perspectiva ei fiind adevarate barometre ale amorului. Adesea Scorpionii iti pot arata cine tine la tine cu adevarat si cine se preface doar ca ar tine la tine, ei simtind instinctiv dragostea genuina, dar si prefacatoria.
 
Sagetatorul
Nu de putine ori Sagetatorii pot extrage din pachetul de carti exact cartea pe care si-o doresc sau pot arunca zarurile asa cum vor dansii sa se aseze, iar acest lucru arata faptul ca Sagetatorul este inzestrat cu abilitatea de a vedea viitorul apropiat si de a isi ajusta viata in acord cu ceea ce descopera. Nu este intotdeauna spre propriul folos, dar macar astfel poti intampina anumite actiuni negative si cu siguranta te poti proteja mult mai usor de pericole.
 
Capricornul
Ceasul mecanic este imaginea cea mai concludenta pentru un Capricorn, aceasta zodie avand mai mereu un traseu foarte precis in viata si reusind sa se incadreze in toate termenele pe care si le propune la un moment dat. Chiar daca schimbarile pe care le cer uneori Capricornii par a fi oarecum radicale, in realitate ei ajusteaza realitatea pentru a o aduce la niste ritmuri normale, care sa coincida cu ritmurile cosmice care guverneaza destinele tuturor oamenilor.
 
Varsatorul
Foarte intuitivi, Varsatorii par a fi capabili sa citeasca la modul propriu mintea celor din jurul lor, ei simtind astfel tot ceea ce se impune de facut la un moment dat si nu doar spre avantajul fiintelor omenesti, dar si pentru viata animalelor sau binele locului in care se afla. Varsatorii rezoneaza de fapt cu toate energiile inconjuratoare, ei avand astfel un al saselea simt care ii face mai sensibili la orice manifestare din preajma dansilor.
 
Pestii
Mai degraba fiinte paranormale decat oameni obisnuiti, Pestii au un destin aparte si o lume interioara diferita de a noastra, ei percepand destul de diferit realitatile incojuratoare. Perspectiva pe care o au Pestii asupra universului este mult mai completa decat in cazul altor persoane, iar acest lucru le permite sa descopere un drum mai bun de urmat sau eventuale erori acolo unde noi nu reusim sa vedem decat realitatea imediata.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu